''Wees maar niet bang hoor ik ga niet naar huis'' ~ Utopia Gekte

10/09/2015

''Wees maar niet bang hoor ik ga niet naar huis''

Utopia is de plek om aan jezelf te werken

Iets eerder deze middag zagen we Stefanie en Rolf samen bij Le Luifel. Stefanie laat weten Rolf afwezig te vinden en vraagt zich af of er iets is. Rolf zegt dat er niets is en op de vraag of hij wil blijven antwoord hij dat hij wel wil blijven, maar niet echt heel overtuigend vind Stefanie. ''Wees maar niet bang hoor ik ga niet naar huis'', laat Rolf weten. Stefanie is benieuwd of Rolf niet teleurgesteld zal zijn als hij maandag mag blijven. Waarna Rolf vertelt dat hij dubbele gevoelens heeft en dat ligt niet aan de groep, maar aan hem zelf. ''Wat dan?'', vraagt Stefanie. Rolf zegt dat hij daar achter probeert te komen. Gelukkig laat Rolf als Stefanie er naar vraagt weten het wel hartstikke leuk te vinden in Utopia. Al is Rolf nu niet meer bezig met de dingen die hij zei te gaan doen. Hij zit met zichzelf in de knoop en is nu dus meer met zichzelf bezig en dat is iets waar Rolf van baalt. ''Utopia is ook de plek om aan jezelf te werken'', laat Rob weten die inmiddels ook de Luifel binnen is komen lopen. 

Rolf baalt er van dat de dingen waarvoor hij binnen kwam niet aan de orde komen. Waarna Stefanie benadrukt dat zij ook heel lang niks gedaan heeft met de dingen waarvoor ze binnen kwam. ''Het is de mindset die je om moet zetten'', laat Rolf weten. Ook beseft Rolf zich maar al te goed dat het niet niks is dat hij zoveel stemmen heeft gekregen. 'S middags dacht Rolf dat het wel meeviel, maar 's avonds heeft hij de klap alsnog gekregen en hij weet niet of hij die klap al te boven is gekomen. Hij zit er nog steeds mee. Die avond wilde hij eigenlijk al over het hek heen. Hij had niet voor niks de trampoline bij het hek gezet. Het is dat Rowena aan kwam, Rolf wilde net met touw het prikkeldraad bij elkaar binden. Hij dacht wat doe ik hier. Ik heb 25 stemmen. En Rolf vind zijn stemmen niet onterecht, hij wist ook wel dat hij er veel zou krijgen, maar 24 van de 45 groepsstemmen is meer dan de helft. En als hij het omrekent zou je kunnen zeggen dat van de 15 mensen acht mensen vol op hem hebben gestemd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.