Weer een frisse start! ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Weer een frisse start!

Niks nieuws aan de horizon.

Er is weer een avond en nacht voorbij gegaan zonder spectaculaire gebeurtenissen. Alle bewoners zijn braaf geweest en krijgen er niet van langs met de roe van zwarte of gekleurde piet. Ook de zak van Sinterklaas blijft nog even achterwege. Buiten Utopia wordt al druk gespeculeerd of we het nog wel de zak van Sinterklaas mogen noemen. Het schijnt nogal seksistisch over te komen op kleine kinderen en wat nou als de Sint niet eens een zak heeft? Daar willen we niet eens over nadenken op deze mooie vroege zaterdagochtend, mijn excuses!

Door met Utopia, want is er dan werkelijk waar helemaal niets gebeurd gisteravond en vannacht? Dat klopt. In ieder geval niets dat interessant genoeg is om op de meest fantastische nieuwswebsite van Nederland te verschijnen. :-) Dus ik ga snel door met de ochtend. Een nieuwe dag is aangebroken en alle pioniers kunnen vast niet wachten om van start te gaan. Zoals gezegd gaat er vanavond een groot Halloween feest plaatsvinden.  Maar first things first, er is nog een lange dag te gaan voor het zover is. Voor Ivan en Naomi begint die dag door naar de stal te wandelen. Naomi heeft slecht geslapen, zo laat ze onderweg weten. Ook Ivan heeft niet goed geslapen in het paradijs. Toch staan ze nog voordat de klok acht uur heeft geslagen in de stal om te werken.

Ook Cees is voor die tijd al wakker en staat te poetsen en te doen. Een uur later, zo rond 9 uur 's ochtends, doet Cees nog steeds hetzelfde. Maar dan mopperend tegen medebewoners die ook wakker zijn. Je wist het misschien nog niet, maar Cees kan altijd wel iets vinden om over te mopperen. Gelukkig staat de Bed & Breakfast gast waar Cees het wel warm van krijgt inmiddels ook in de keuken. Wie weet wordt dat nog wat met die twee... Dat ze het goed kunnen vinden was al duidelijk en ze is vaker op bezoek geweest. Tijd om te daten, niet?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.