Wat is het geheim van Bas? ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Wat is het geheim van Bas?

Goedgekeurd door de arts.

De hele dag is Bas al onwijs rustig en zeker van zichzelf. Regelmatig is een geniepig lachje te bespeuren bij de kickbokser, alsof hij iets weet dat wij allemaal nog niet weten. Vooral wanneer hij en Ivan elkaar aankijken is er steeds een lachje te zien waarop je bijna kan aflezen dat Bas de wedstrijd hoe dan ook gaat winnen. Tijdens de keuring, die Bas zojuist achter de rug heeft, zijn ook opvallende dingen gebeurd. Bas is hartstikke goedgekeurd door de arts! Zijn bloeddruk is opvallend laag wat uitstekend is. Het enige nadeel is volgens de arts dat Bas daardoor sneller duizelig kan worden.

Wanneer de arts vraagt of Bas weleens wedstrijden heeft gespeeld of weleens knock out is geslagen gebeurt er weer iets opvallends. Bas valt even stil, komt weer met zijn geniepige lachje aan, en laat weten dat dit niet aan de orde is. ''Je kunt natuurlijk ook rustig blijven omdat je zelf iets weet wat een ander niet weet'', laat de arts weten. Ook dat is weer een opvallende uitspraak waardoor het lijkt alsof Bas een geheim wapen heeft. Een geheim wapen waar wij allemaal nog niks van weten. Wat denk jij? Weet Bas iets dat wij niet weten? Of zet hij gewoon een toneelstukje op om de spanning er extra in te houden?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.