Wat is er in godsnaam allemaal gebeurd vannacht?! ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Wat is er in godsnaam allemaal gebeurd vannacht?!

Gina en Mark showtje.

Op veler verzoek (ahum) een vervolg op ons uitgebreide verslag van de afgelopen avond. Wat is er sindsdien allemaal gebeurd in de Utopiaanse nacht? Spannende dingen? Saaie dingen? Helemaal niks? Hoog tijd om terug te blikken wat de bewoners verder nog hebben uitgespookt! Rowena slaapt zoals gezegd op de vide en Mark helpt haar rond half 1 met het beddengoed. En dat is dan ook meteen zo'n beetje het meest spannende wat er vannacht nog is gebeurd. Grapje. Verder zagen we alleen Gabriƫlle tot na 2 uur 's nachts op de laptop zitten. En enkele minuten nadat zij naar bed ging stond Gina opeens aan het bed van Mark....

Mark wordt wakker gemaakt en moet verplicht van Gina mee komen. Gina, die eerder de hele avond in Robs bed kroelde, verplicht Mark nu om wakker te worden, mee te lopen en voor het alternatief van het cordwood huis te gaan. Zou ze weten dat dit haar laatste nacht in Utopia was? Al met al staan ze iets voor half drie 's nachts weer buiten en moppert Gina waarom zij geen hapjes heeft gehad. Rustig moet Mark uitleggen dat Gina een beetje dronken was en naar bed is gegaan. ''Ik lag bij Rob in bed en die heeft me er uit getrapt'', vertelt ze wanneer Mark wilt weten of Gina nog wel weet dat ze naar bed is gegaan. :-) Na wat gezeur om eten krijgt ze nog altijd geen eten. Samen gaan ze achter de laptop zitten in de loods en God mag weten wat ze daar doen. (Sorry God) We horen wel dat ze iets heel mooi vinden, maar we krijgen niet in beeld te zien wat het is geweest.

En jawel hoor, om tien over half drie staat de frituurpan weer te borrelen en worden er snacks in gegooid. Na een vol buikje zien we ze opeens met ballonnen in de weer. Ja echt, het is geen soap. Dit is het echte leven en we maken geen geintje. Ze lopen met ballonnen buiten over het terrein. Cees treft Mark en Gina dan ook aan wanneer hij om 3 uur 's nachts wakker is.  Tijd om gezamenlijk ballonnen op te blazen terwijl Gina om nog wat extra drankjes vraagt. Cees gaat uiteindelijk weer naar bed en Mark en Gina verplaatsen zich naar de wc's. Daar komt een stoel in te staan met nog wat dingen en alle ballonnen gooien ze over het muurtje heen in de toiletten. De grap zal wel zijn dat iemand het toilet open doet en zich het apelazarus schrikt of helemaal in een deuk schiet? Wie als eerste de deur open deed en wat hij/zij er van vond lees en zie (Video joehoe!) je zo in een nieuw bericht! Ondertussen kan je alvast wat Utopia video's van de afgelopen nacht bekijken:
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.