Wat is er aan de hand met Nicole en Ivan? ~ Utopia Gekte

10/08/2015

Wat is er aan de hand met Nicole en Ivan?

Een dingetje.


Gisteravond laat, zo vlak voor middernacht, hebben Nicole en Ivan een gesprekje buiten. Nicole zit namelijk ergens mee en dat moet ze even kwijt. Maar ze wilt niet dat het een dingetje gaat worden dus erg veel laat ze er niet over los. Ze heeft de hele middag en avond op bed gelegen en is gefrustreerd omdat Ivan haar zou ontwijken. Nou hebben wij wel gezien dat Ivan het erg goed kan vinden met Armanda, of in ieder geval goed zijn best doen om haar te leren kennen, maar dat hij Nicole bewust zou ontwijken is ons niet opgevallen.

Ook Ivan heeft er geen zin in dat het een dingetje gaat worden. Nicole maakt na een lange stilte haar excuses. Ze maken allebei niet duidelijk wat het 'dingetje' nou precies is. Het zou Armanda kunnen zijn, maar het zou ook zo kunnen zijn dat Ivan te weinig interesse toonde tijdens Nicoles muziek avond. Of een combinatie van alles.

Na wederom een lange stilte besluit Nicole om maar naar bed te gaan. Ivan heeft duidelijk geen behoefte om het er over te hebben. En Nicole gaat geen moeite meer doen voor nu. Gaat dit nog een groot dingetje worden of blijft het bij dit dingetje waarvan we nooit zeker weten wat het dingetje nou precies is? Nu we toch met dingetjes bezig zijn hebben we nog een ander dingetje. (eer?)gisteren stond er namelijk een grote groep bij het hek voor Ivan. Een kort filmpje is te zien op het Instagram account van Ivans zusje(?). Op de livestreams hebben we er voor de verandering niks van meegekregen.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.