Wat Google zegt over Veronique Broeders. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Wat Google zegt over Veronique Broeders.

Tijd om te Googlen!

De drie nieuwe potentiële Utopia bewoners zijn bekend dus het is tijd om te Googlen. Binnen een paar seconden hadden we namelijk alle achternamen al weten te vinden. En wat blijkt? Ze hebben allemaal wel connecties met Hilversum of (oud) Utopia bewoners. Ons kent ons zeg maar, dus opgeven voor Utopia als inwoner heeft geen zin. Buitenstaanders zonder ervaring en vertrouwen worden niet getolereerd! :-)

We beginnen met Veronique. Als we haar naam intoetsen op Google krijgen we veel resultaten van social media kanalen zoals Youtube. Het account waar je op uit komt is echter niet van haar. Wel komen we op haar Pinterest account waar ze welgeteld één afbeelding heeft gepind. We weten zeker dat het haar Pinterest is omdat die is verbonden aan haar Facebook account. (Daar kan je naar toe doorklikken) Het enige plaatje dat ze heeft geplaatst is nog door Veronique zelf gemaakt ook, dus dat bewijst al dat ze origineel is en creativiteit bezit. Wat we er verder van vinden of moeten denken laten we maar achterwege. Op haar Facebook account zien we vooral dat Veronique fan is van het maken van selfies en dat haar 692 vrienden die selfies aangenaam vinden om naar te kijken. Ook dansfoto's en foto's met katten komen voorbij. Sportief en een dierenliefhebber. Bonuspunten!

Verder kunnen we via het cache van Google ontdekken dat ze stage heeft gelopen bij de Houtkoperschool in Ochten. Het is een relatief kleine school waar aandacht en zorg is voor kinderen, waarbij met hart voor onderwijs les gegeven wordt, door een enthousiast team van leerkrachten. Ze is/was vierdejaars student op de PABO in Arnhem. (Zie foto) Ook zien we veel vage resultaten over stambomen en dergelijke. Op zich is Veronique nog niet echt populair in Google maar daar is sinds een uur al flink verandering in gekomen want Utopia Gekte staat natuurlijk al op de 1e pagina als je haar naam in tikt.

Al een mening over Veronique? Laat je horen in de reacties!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.