Wat Google zegt over Renske Küpper. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Wat Google zegt over Renske Küpper.

Waar is Renske?

De laatste van de drie die we door de Googlemachine heen halen. Renske Küppers! Ook zij is één van de drie nieuwe kandidaten die UtopiaTV aan ons voorstelde deze ochtend.

Haar Facebook profiel staat bovenaan in de zoekresultaten en daarna komen er allerlei resultaten naar voren die met muziek te maken hebben. Maar wat ze nou precies heeft gedaan met muziek is niet echt duidelijk geworden. In haar beschrijving van UtopiaTV staat al wel dat zingen haar passie is, maar dit is online niet echt terug te vinden. Wie weet ambieert ze geen muzikale carrière en zingt ze vooral voor haar plezier. Haar muziekencyclopedie is namelijk leeg. En haar discografie ook zo goed als. Net als deze.

Haar Twitter is leeg, haar Google + is leeg, haar LinkidIn is leeg. En het kan ook nog eens zo zijn dat het gewoon een andere Renske Kupper is. Wel staat ze, als zij het echt is, op een CD vol met kinderliedjes uit grootmoeders tijd die wordt verkocht in België. Schattig, dus ook Renske krijgt bonuspunten van ons. Daarmee staan alle drie de bewoners weer gelijk. :-)

Al met al heeft Renske zichzelf nog niet goed op de markt gezet in Google. Wie weet komt daar binnenkort verandering in, want als ze in Utopia mag blijven... Is er niets meer wat anderen ontgaat!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.