Wat Google zegt over Armanda Govers. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Wat Google zegt over Armanda Govers.

Een doorzetter.

Na Veronique is het tijd om Armanda Govers in te tikken bij ieders beste vriend: Google! Daar zien we meteen dat bij haar Twitter bovenaan staat in plaats van Facebook. Ze heeft al bijna 1000 tweets de wereld in gestuurd die we echt niet allemaal door gaan lezen. Wel valt meteen op dat ze echt een hart voor dieren heeft. Sterker nog, het gaat nergens anders over.

Als we doorklikken naar haar LinkedIn pagina zien we dat Armanda op de universiteit van Tilburg en Utrecht heeft gezeten, met succes. Ze werkt al meer dan 3 jaar bij de vegetarische slager. Iets waar ze mee zal moeten stoppen wanneer zij in Utopia mag blijven. Ook was Armanda één van de 798 deelnemers van de Veggie Challenge: ''Door de VeggieChallenge deed ik steeds makkelijker afstand van dierlijke producten zoals kaas en zuivel. Een leuke uitdaging die ik samen met anderen aanging. Het voelt fijn om zo gezond door te gaan.''

Een eigen website kan natuurlijk niet ontbreken bij Armanda, want zij heeft vele boodschappen die ze met de wereld wil delen. Bijna obsessief zou je zeggen, dus dat kan nog grappige taferelen opleveren binnen de poorten. Enfin, we kunnen nog uren door schrijven over Amanda want we hebben het nu alleen nog maar gehad over een paar dingen van de 1e pagina van haar zoekresultaten op Google. Goed bezig Armanda, jij laat nu al zien dat je ergens voor staat en er vol voor gaat. En blijft gaan. Doorzettingsvermogen levert altijd pluspunten op!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.