Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Zwarte ballonnen.

Er zijn wat uurtjes voorbij gegaan en dat betekent dat er weer genoeg te melden is. We beginnen met Mark en Gina die elkaar héél lang en uitgebreid liggen te kriebelen onder de dekens en weet ik veel wat nog meer allemaal. Het ene moment is Gina haar Mark aan het opgeilen en het andere moment begint ze over haar bezoek of de kleur van de dekens die haar niet bevalt. En ondanks alles blijft Mark gek op Gina, zo liet hij zelf weten toen zij hem een gekkie noemde.

Ook in de sportschuur was een hoop te beleven. Ditmaal niet omdat bewoners van de loods aan het zweten waren. Iemand had de deur open laten staan waardoor het hele dierenrijk een kijkje kwam nemen. De koeien, de geiten, pony Sascha en ook vast wel wat vliegjes en muggen. De diertjes hebben hun modderige voetjes geveegd op de vele matten in de schuur die nu iets minder blauw zijn dan voorheen. Uiteindelijk grijpt de regie in en sturen ze Ivan naar de schuur om de deur dicht te doen. Zodra hij terug is in de loods spreekt hij Stefanie aan, maar Armanda lijkt het te hebben gedaan. Ze geeft Ivan gelijk en lijkt het op te gaan ruimen.

Niet veel later komt er bezoek door de poort met flink wat zwarte ballonnen. Dit alles voor het Halloween feest dat vanavond van start gaat. De bewoners zelf zijn ook al bezig met de voorbereidingen. Zo versieren ze de loods helemaal in Halloween stijl en krijgen verschillende bewoners alvast enge make-up op hun gezicht.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.