Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

De laatste voorbereidingen.

Het is al weer even geleden dat we je op de hoogte hebben gebracht van het laatste nieuws uit Utopia. Daarom zijn we weer gezellig terug met een update van wat je wellicht hebt gemist. Om te beginnen gaan we het kort hebben over Gina. Zij heeft na weken smeken eindelijk haar extensions ontvangen en de matten in haar haren geklikt. Ze heeft nu dan ook een flink lange bos haar met krullen. Dat komt mooi uit want toevallig is ze vandaag rondemiss tijdens het kickboksgala.

Ook Rowena pakt vandaag een aantal minuten van roem want zij staat ook op het podium. Of eigenlijk moeten we het de ring noemen, want dat is het. Samen met een gitarist brengt ze een aantal zelfgeschreven raps ten gehore aan het publiek. De soundcheck zit er inmiddels op en ze gaat in totaal drie nummers doen. Wij, de livestreamers, en de bewoners hebben de soundcheck mogen aanschouwen. Je moet er van houden om het leuk te vinden. Rappen kan ze in ieder geval wel dus als je van die muziek houdt heb je straks weinig te klagen. Rowena hoopt dat 'haar lieve schatje' kijkt en trots op haar is. Ze heeft al veel complimenten gekregen van haar medebewoners.

Naomi heeft samen met Nicole alvast wat borden met hapjes voor de VIP gasten klaargemaakt. Ze droegen zwarte handschoentjes vanwege de hygiƫne en de gasten komen weinig te kort. Zo krijgen ze in ieder geval allemaal een lekker bord vol met verschillende kazen en worsten. Leverworst en ossenworst als we het goed hebben gezien. Dat past niet echt tussen de vele expositieborden van Armanda, maar het is niet anders.

Iedereen is de hele dag al druk bezig met de voorbereidingen van het kickboksgala. Bas en Ivan zelf komen weinig in beeld. Wel zagen we Bas, die een geheim met zich meedraagt, een stevige boterham naar binnen werken. Renske en Armanda houden zich wat minder bezig met het hele kickboksgebeuren. Zij hebben samen kort een gesprekje met elkaar gehad maar de regie draaide op een gegeven moment weg. Armanda liet weten begrip te hebben voor de Utopianen die nu even aan hele andere dingen denken dan de visumhouders. Ook hebben ze gepraat over de activiteit op Facebook toen ze werden voorgesteld als visumhouder. Renske kreeg naar eigen zeggen vele vriendschapsverzoeken binnen na enkele uren. Ook had ze meteen al een fanpagina die door iemand was aangemaakt. Armanda zelf heeft of had dat niet, wel kreeg ook zij enkele vriendschapsverzoeken.

En verder.... GabriĆ«lle denkt dat als ze een echt goede trap geeft aan Naomi dat ze valt. ''Geen genade, geen sorry zeggen'',  aldus Gina ''Het is net alsof we niet in Utopia zijn vandaag, het voelt heel anders, alsof ik even buiten ben bij een evenement. Dat gevoel heb ik vandaag'', laat Naomi weten.  ''Je hoeft als vechter niet de hele dag te werken'', aldus Gina.  ''Maar we moeten elkaar helemaal kapot maken en misschien houden we er wel iets aan over'', laat Naomi weten.

Het is nu 13:30 en een grote groep (zie foto 2) vechters komen al de poort door wandelen. Ze worden allemaal netjes welkom geheten door onder andere Ivan, Mark en Naomi. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.