''Wat een kutfeest is dit''. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

''Wat een kutfeest is dit''.

Leuk geprobeerd.

Er is weinig animo voor de schuimparty die Gina samen met stefanie heeft georganiseerd. Gina wilde altijd al eens een schuimparty organiseren, maar de timing en voorbereiding is niet erg geslaagd. Het water is ijskoud en het schuim ontbreekt grotendeels ondanks de vele liters shampoo en afwasmiddel. Mark mocht als eerste het zwembad in duiken om het schuim wat op te schuimen, maar nog altijd is er weinig schuim te zien. Niet veel later volgt Gina ook met een sprong in het ijskoude water. Stefanie haakt af en gaat het water niet in terwijl ze wel heeft meegeholpen. Ook Gabriƫlle en Benjamin vinden het maar niks.

''Wat een kutfeest is dit. Ik zal nog eens een keer iets organiseren'', moppert Gina terwijl ze alleen in het zwembad zit. Ook zij gaat er maar weer uit want het is geen bal aan zo. Terwijl Gina een witte sneeuwpop wil worden laat Stefanie nog maar eens weten dat het een flop is. Rolf zit er ook bij en vraagt zich af wie het schuim er nou uit gaat halen. ''Hallo, dat slaat vanzelf dood'', is de reactie van Stefanie.

Het feestje was van korte duur en is de moeite niet meer waard om te volgen. Op de andere stream zien we dat Bas bezig is met een of ander hok, waarschijnlijk voor de dieren. En Wim is aan het werk bij de grote kozijnen die in de loods zijn gezet voor meer licht. Naomi loopt met de camera naar het zwembad toe om foto's te maken van de schuimparty. Daar komt ze tot de ontdekking dat er niemand meer in zit omdat het geen geslaagd feest is. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.