Wandelen met Sascha, een zakelijke afspraak en een kinderfeestje ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Wandelen met Sascha, een zakelijke afspraak en een kinderfeestje

Een drukke middag

De afgelopen middag is er van alles gebeurd in Utopia. Meestal zien we Armanda met pony Sascha wandelen, maar vandaag is het Ivan die een wandeling met het beestje maakt. Het valt Armanda en andere bewoners al snel op dat Ivan redelijk hard loopt. Armanda loopt heel zachtjes, maar Ivan loopt wat sneller zodat Sascha in draf moet. Ze moet namelijk goed bewegen anders word ze snel te dik. Dat hebben de Utopianen te horen gekregen toen het paardje naar Utopia gebracht werd. Terwijl Ivan met het paardje wandelt maakt hij zich de hele tijd druk om het halstertouw. Ivan bevestigd het touw telkens op een andere plek aan het halster omdat hij hem niet goed vind zitten. Volgens hem zit het niet fijn voor Sascha. Als ze weer verder lopen blijkt al snel dat Sascha niet zoveel zin heeft om te draven. Ze blijft gewoon rustig lopen, ook als Ivan haar lokt met snoepjes en haar snoepjes voert. Even later als Ivan langs de lounge loopt laat hij Gina en Mark schrikken. Deze twee zitten daar op dat moment namelijk al een hele tijd te knuffelen en kussen. Gina laat weten dat ze ook een keer met Sascha wil lopen. Dat vind ze leuk.

Om twee uur komt er een man het terrein op gelopen. Hij stelt zich voor als Fedor en krijgt iets te drinken aangeboden van Armanda. Fedor heeft een zakelijke afspraak met Armanda en Bas en ze gaan dus ook met zijn drieën in de horeca keuken zitten. Daar vertelt Fedor dat hij al zo'n 10 maanden veganistisch is. Hij hikt een beetje aan tegen de bio industrie, maar daarnaast is het ook nog goed voor andere zaken om te stoppen met het eten van vlees. Hij is zelf in 1 weekend veganistisch geworden. Armanda vertelt hem dat ze iets leuks geregeld heeft met een branch organisatie van vleesvervangers. Die komen vrijdag een hele lading vlees vervangers brengen. Fedor vertelt dat hij het stoer en luchtig probeert te brengen. Van Armanda komen we te weten dat Fedor de negentiende bij een Academie over voeding zal zijn. Daar zal deze afspraak dus ook over gaan.

En dan zijn we er nog niet. Om vijf over drie kwam er namelijk een groep erg jonge kinderen het terrein op voor een kinderfeestje. Mark en Gina ontvangen de kinderen bij het hek en weten de kinderen al meteen te vermaken. Ook tijdens de rest van de tijd van het feestje is Mark leuk met de kinderen bezig. Hij doet lekker gek met ze en het is duidelijk dat de kindjes het naar hun zin hebben. De jarige jop krijgt natuurlijk cadeautjes en naast wat spelen en gek doen worden er ook nog lekkere pannenkoeken gegeten. Na een geslaagd, vrolijk en luidruchtig verjaardagsfeestje word er nog snel een groepsfoto gemaakt en daarna om 16:53 moeten de kinderen alweer van het terrein af. Het lukt Mark heel moeilijk om de kinderen mee te krijgen dus maakt hij er maar een spelletje van. ''Wie er het eerst bij het hek is''. En dat hoeft hij nog maar te zeggen of alle kinderen rennen in sneltreinvaart naar het hek toe. Goed opgelost Mark.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.