Wachten tot het feest los kan barsten. ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Wachten tot het feest los kan barsten.

Goedemorgen Utopia.

De nieuwe dag is aangebroken met nieuwkomer Renske die mee mag helpen bij de koeien vandaag. Die zijn vanochtend vroeg dus door Stefanie en Renske verzorgd. (Zie foto) Alle Utopia bewoners lagen op tijd op bed vanwege de heftige dag die vandaag staat te gebeuren. Er is dan ook niks bijzonders meer gebeurd de afgelopen avond en nacht. In alle vroegte komt er net als gister weer een grote vrachtwagen door de poort rijden. Ditmaal voor Armanda want het is de expositie die zij naar Utopia heeft gehaald. Dat heeft ze als de wiedeweerga geregeld in de eerste paar dagen dat ze in Utopia mag verblijven. Het zijn flink wat gigantische borden met veel verhalen en foto's, zoals over het vergeten dier. De enorme borden blijven tot de 23e staan vanwege de markt. Armanda hoopt echter dat dit in overleg langer kan blijven staan zodat ze al die bezoekers de expositie ook nog kan laten zien.

Verder... Gebeurt er op dit moment weinig op de livestreams. Ze zijn eigenlijk een beetje aan het wachten tot het feest los kan barsten. Dus daarom maar wat video's van gisteren aan je serveren:1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.