Wachten op de twee nieuwelingen. ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Wachten op de twee nieuwelingen.

Dag 645.

Het is vandaag een uitslaap dagje in Utopia want vele bewoners zijn pas laat naar bed gegaan. Ook de koeiendames blijven erg lang in bed liggen. Gabriëlle is pas om 6 uur 's ochtends naar bed gegaan en Naomi nog een uurtje later. De hele nacht hebben zij achter de laptop gezeten. Ook Stefanie blijft deze ochtend in bed liggen want ze heeft een emotionele avond achter de rug waar ze nog van moet bijkomen. Ivan is dan ook de enige die uiteindelijk richting de koeien wandelt. Pas om half negen krijgen zij de aandacht die ze verdienen. Naomi ligt met een koptelefoon op haar hoofd in een diepe slaap te dromen.

Al met al is Ivan ruim een uur druk bezig in het weiland. En ook Bas zien we op een gegeven moment zijn dieren wat aandacht geven. Om 10 uur 's ochtends duikt Gina de sportschool in en zit Rolf samen met Wim achter de laptop. Over ongeveer 2 uurtjes komen de nieuwe visumhouders de poort door wandelen. Als het aan de lezers van Utopia Gekte ligt moeten het Renske en Armanda worden. Maar het kan maar zo zijn dat het toch Veronique is geworden met één van de twee anderen.

Er gebeurt op dit moment dan ook weinig bijzonders op de livestreams. Er liggen om half elf nog steeds een aantal bewoners in bed.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.