Voorbereidingen treffen voor de markt. ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Voorbereidingen treffen voor de markt.

Een nieuwe frituurpan.

De Utopianen zijn inmiddels ruim een uur wakker en de voorbereidingen zijn al een tijdje van start gegaan. Zo zien we dat Mark een nieuwe frituurpan heeft gekregen voor in Le Luifel. Hij doet er nieuw frituurvet in en de snackbar is klaar voor een succesvolle ongezonde dag. Cees is druk bezig geweest met het poetsen van de koffiemachine en Wim heeft samen met Mark wisselgeld klaargelegd voor iedereen. Cees liet deze ochtend aan Gabriëlle weten veel pijn aan zijn rug te hebben. ''Ik heb veel te veel gedaan gisteren. Veel teveel. Veel teveel'', blijft hij herhalen. ''Je overleeft het wel Cees''.

Buiten is Nicole druk bezig met het neerzetten van alle Utopia glazen. Ze hoopt dat er veel van verkocht worden want ze hebben er een 'pleuriswerk' aan gehad om ze allemaal zo te maken. Het is momenteel half negen 's ochtends en Bjorn doet samen met Wim een rondje over het terrein. Alles ziet er spik en span uit. Het is alleen nog even wachten op de standhouders die nog nergens te bekennen zijn. Zodra zij arriveren kunnen de kramen worden gevuld en dan is het weer wachten op de bezoekers. Vooralsnog loopt alles op rolletjes. Laten we hopen voor de Utopianen dat dit zo blijft.

Armanda zien we met een megafoon schreeuwend over het terrein wandelen. Zij gaat vandaag de rondleidingen doen met de bezoekers. ''Dames en heren, zijn jullie er klaar voor? Wij gaan de rondleiding starten'', aldus Armanda. Ze is aan het oefenen op het terrein en moet er zelf al om lachen. Voor nu zet ze de megafoon maar even uit, dat ding maakt een hoop kabaal. ''Hoe kunnen we een activist dit in de handen geven'', vraagt Bjorn zichzelf hardop af.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.