Voor Naomi zou het top zijn als Utopia stopt ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Voor Naomi zou het top zijn als Utopia stopt

Wandelen met Sascha

Naomi en Rowena besloten eind deze middag even met pony Sascha te gaan wandelen. Samen lopen ze naar de wei om Sascha te halen en nemen haar vervolgens mee de wei uit. Al snel ontstaat er een gesprekje tussen Rowena en Naomi waarin Naomi laat weten dat het voor haar top zou zijn als Utopia stopt. Dan heeft ze alles goed gedaan voor haar gevoel. Dit jaar heeft ze namelijk nog allemaal plannen en dingen gepland staan, maar als het doorgaat dan heeft ze nog twee vervelende maanden waarin ze niet weet wat ze moet doen. Rowena daarentegen hoopt natuurlijk dat Utopia doorgaat. Zij is er nog niet zo lang en zou nog niks hebben als Utopia stopt. Ook praten ze over wat Naomi van plan is na Utopia. Naomi wil buiten Utopia een website op gaan zetten en een stichting beginnen. Ook wil ze een model agency waarmee ze verder hoopt te komen. Eigen lookbooks maken en mensen van straat pikken waarvan ze denkt dat diegene wel potentie kan hebben. Een soort van model scout. Dat zou ze echt leuk vinden.

Het gesprek stopt even als de dames kots tegen komen in het bos. Ze denken dat het van Rolf is want die zat daar gister. Naomi vertelt vervolgens over Giorgio die een keer grapte dat hij wilde ontsnappen onder het gaas en het hek door. Toen dacht Naomi dat dat niet kon, maar volgens haar kan het eigenlijk wel. ''Dan ben je gewoon vrij''. Rowena laat weten het jammer te vinden dat ze Giorgio en Joey gemist heeft. Ook vraagt ze nog even opheldering over wie nou over wie geplast heeft. Naomi weet te vertellen dat het Joey was die over Giorgio heen plaste.

Rowena vertelt vervolgens dat het haar leuk lijkt om hier een relatie te hebben. ''Dat maakt je toch sterk''. Naomi zegt dat je inderdaad altijd samen bent en dat je gelijk samen woont, maar het kan ook lastig zijn. ''Omdat je zoveel tijd met elkaar spendeert leer je elkaar kennen'', laat Rowena weten. Naomi zegt dat het ook wel moeilijk is. Eigenlijk moet je elkaar na Utopia opnieuw leren kennen in de buitenwereld. Hoe diegene leeft buiten Utopia. Naomi kan het ook nog niet begrijpen dat het ooit gaat gebeuren. Bijvoorbeeld elkaar bellen. ''Een eerste belletje buiten'', lacht Rowena. Al snel komt het gesprek weer tot een einde. De dames hebben twee rondjes met Sascha gewandeld en gaan haar terug naar de wei brengen. Daar komt net Mark aan lopen. Hij gaat sporten en heeft de boks bij zich waar luide muziek uit komt. Naomi en Rowena maken van de situatie gebruik en laten nog even wat danspasjes zien in de wei. Als laatste laat Naomi weten dat als ze uit Utopia komt ze ook nog iets aan haar buik wil gaan doen. Blijkbaar is ze er niet helemaal tevreden over.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.