Voelt Cees zich beledigd door de moeder van Gina? ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Voelt Cees zich beledigd door de moeder van Gina?

''Had moeten zeggen, nee kom er net mee uit mijn onderbroek''

Gina's familie bezoek is al even op het terrein als Cees de familie ook netjes komt begroeten. Cees wil Gina's moeder een hand geven, maar dat kan niet zomaar eventjes. Gina's moeder wil eerst namelijk weten of Cees zijn hand wel gewassen heeft. Cees laat weten dat zijn hand schoon is, maar als hij vraagt waarom Gina's moeder dit vraagt laat ze weten dat ze dat nu liever niet zegt. Cees gaat er niet over door en lijkt het maar gewoon te laten zitten, maar dan loopt hij naar Bas toe. ''Naja zeg, niet te geloven. Ik had moeten zeggen, nee kom er net mee uit mijn onderbroek''. Cees lijkt een beetje beledigd en verbaasd. ''Tsjongejonge. Het is wat, maar weet je iedereen ziet het weer'', laat hij met een lach op zijn gezicht weten. ''Dan leg ik nota bene voor hun het vlees nog in de koelkast''.

Gina besluit haar familie een rondleiding te geven en tussendoor vertelt ze het één en ander zoals dat ze zich soms afvraagt wat ze hier nog doet. Dat de uitbarstingen in Utopia minimaal zijn en dat ze nog sowieso twee maanden wil blijven. Ook is het nog af wachten of Utopia wel doorgaat. Gina's moeder geeft Gina het advies om haar mond te houden wat betreft het stemmen want er zijn anderen die alles door lullen. Even later is de familie weer in de loods waar Gina haar bontjas aantrekt. ''Ik voel me weer helemaal mezelf'', laat ze weten. Gina houd ervan. ''Als het maar lekker overdreven is''. Gina beseft dat ze nog op de foto moet met haar hondjes dus gaan ze snel het bos in voor een shoot. Gina's moeder laat weten dat er veel geroddeld word en dat dat niet nodig is. Je kan het ook één op één aan elkaar vertellen. Gabriëlle doet het op dat gebied goed volgens Gina's moeder. Die roddelt niet en praat met iedereen individueel. Moeder is ook supertrots op Gina. ''Je drinkt niet meer'', laat ze weten. Ook doen Gina en Mark echt alles in Utopia terwijl anderen alleen maar zitten te feesten. 

Om kwart voor drie is het tijd voor de lam shoarma en friet van Le Luifel. Iedereen die wil kan een broodje maken. Rob is blij en laat weten dat hij dit thuis ook elke week eet. Bas, Armanda en Rowena eten niet mee. Zij zijn alle drie nog steeds vegetarisch/veganistisch.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.