Vluchtelingen kunnen niet in de loods. ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Vluchtelingen kunnen niet in de loods.

Nominatiegesprekjes.

Het is een hele toestand dat speculeren over het nomineren. De bewoners krijgen er dan ook geen genoeg van. Nou ja, ze krijgen er wel genoeg van maar moeten er over blijven praten tot de nominaties zijn geweest. Ook gisteravond en vannacht zijn er dan weer meerdere gesprekjes geweest over wie op wie gaat stemmen. Wij zijn er wel een beetje klaar mee inmiddels en wachten geduldig af tot we de echte stemmen te horen krijgen later vandaag. De bewoners zelf hebben waarschijnlijk gisteren al hun stemmen door moeten geven aan 'de overheid' zodat ze het niet op het laatste moment veranderen. Rond het middaguur zullen de nominaties plaatsvinden en wij zijn er natuurlijk bij met een liveblog.

Vluchtelingen.

Een ander dingetje is een nachtelijk gesprekje tussen Cees en Bjorn. Het was erg kort omdat de regie er een streamlock in gooide. Het ging over het opnemen van vluchtelingen in Utopia. Cees is erg benieuwd hoe Bjorn over die plannen denkt en vraagt hem er naar. ''Ze kunnen sowieso niet hier in de loods, dus daar hoef je niet bang voor te zijn'', liet hij weten. Ondertussen bestelt Bjorn waarschijnlijk nog wat mooie horloges via de laptop. Hij liet voor het gesprek namelijk al weten meerdere horloges te hebben besteld.

Veronique en Naomi.

Om het bericht af te sluiten hebben we nog wat over Veronique. (Foto 2) We weten inmiddels allemaal dat ze bevriend was met Naomi op Facebook tot dit als een lopend vuurtje rond ging. Ze zijn inmiddels geen vrienden meer op het sociale platform, maar dat was toch al te laat. Via de Facebook pagina van Veronique vraagt iemand of Naomi het leuk zal vinden haar te zien in Utopia. ''Geen idee. Ze zal me wel herkennen, omdat we uit dezelfde omgeving komen. Maar verder kennen we elkaar niet goed. We gaan het afwachten'', laat Veronique weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.