''Verspil mijn tijd niet met woorden''. ~ Utopia Gekte

10/14/2015

''Verspil mijn tijd niet met woorden''.

Goed advies van Gabriëlle.

Ivan en Nicole treffen elkaar vandaag al vroeg bij het rokersbankje, maar ze wisselen geen woord. Zodra Ivan zijn koffie op heeft loopt hij meteen door naar de koeien. Gisteravond hebben ze 'ruzie' gehad en dat lijkt nog niet goed te zijn uitgesproken. (Video's onderaan) Nicole gaat maar achter de laptop zitten in alle vroegte en Cees en Armanda zien we ook al stralend aan een nieuwe dag beginnen.

Ook Gabriëlle zien we al beneden zitten met haar bips op de tafel en ze is in gesprek met Cees. Ze hoopt alleen dat hij haar tijd niet verspilt met woorden zonder het ooit om te draaien in daden. Cees is de keuken namelijk zat en wil andere dingen (er bij) doen. Hij vertelt over een mail om bingo te organiseren voor eenzame ouderen en of dat wel een leuk idee is. Gabriëlle vind alle ideeën van Cees goed, als het maar iets anders is dan in de keuken staan. ''Maak jezelf onmisbaar'', is haar beste advies. Toch blijft Cees onzeker en hij laat dan ook veel twijfels horen. Uiteindelijk denken ze na over een eventuele datum en of busmaatschappijen door het hele land gratis vervoer naar Utopia kunnen regelen voor de eenzame ouderen. Tijd om een datum te prikken en er vol voor te gaan Cees. Jij wenst, 'de overheid' regelt. Doe er meteen een Miss Nederland 65+ verkiezing achteraan, kan jou het schelen. ;-)

Als Rowena en Gabriëlle even alleen zijn praten ze nog even na over Cees. Ze vinden het vreselijk hoe hij altijd in de keuken staat en alles ziet en zich overal mee bemoeit. ''Het is jammer'', weet Gabriëlle te vertellen. Beide dames kunnen wel lachen om zijn gedrag, maar ze zien hem veel liever hele andere dingen doen. ''Hier wordt je stokongelukkig van. Zoveel jaar hebben we ook niet meer op deze planeet als je snapt wat ik bedoel'', zegt Gabriëlle. Rowena ligt weer in een deuk als ze terug denkt aan hoe Cees aan het boksen was bij haar in de slaapkamer. Rowena en Gabriëlle weten beide goed hoe met Cees om te gaan. En als je dat kan is het best een leuke man!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.