Veronique Broeders in Utopia? ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Veronique Broeders in Utopia?

Dansdocent.

Veronique is single en net klaar met de PABO. Op dit moment geeft zij dansles aan kinderen, een perfecte combinatie van haar passie voor dans en haar onderwijsvaardigheden. In Utopia wil Veronique graag zelfstandig worden. Ze woont nog bij haar moeder, waardoor ze niet veel zelf hoeft te doen.

Om op eigen benen te staan, wil zij leren koken en schoonmaken; huishoudelijke taken die zij in Utopia dolgraag op zich wil nemen. Veronique streeft naar een zelfvoorzienende samenleving en vindt het zonde dat de inwoners van Utopia boodschappen doen bij de supermarkt, terwijl ze ook zelf groenten kunnen verbouwen.

In Utopia gaat zij haar groene vingers gebruiken om de moestuin aan te pakken. In het dagelijks leven is Veronique dansdocente. In Utopia wil zij geld verdienen door dansworkshops te geven aan kinderen en volwassenen. Utopia is voor haar geslaagd, wanneer ze als onafhankelijke vrouw de poort uit loopt. En, toevallig of niet, Veronique is bevriend met Naomi en het zusje van Naomi. Op Facebook.

Bekijk de video en breng je stem uit. Wat is jouw eerste indruk van Veronique?


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.