Verdrietige roddels op de vroege ochtend. ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Verdrietige roddels op de vroege ochtend.

Goedemorgen Utopia.

Een hele goedemorgen! Het is half zeven 's ochtends op de minuut af en alle bewoners liggen nog in een diepe slaap. Gisteren was Utopia Gekte een beetje erg laat en dat maken wij vandaag ruimschoots goed. Nog voordat er ook maar één lampje aan gaat in de loods zitten wij weer klaar met een lekker bakje koffie. Zelfs de Telegraaf is nog niet op de deurmat gevallen hier. Het is ijskoud buiten en des te meer respect krijgen we weer voor de Utopianen die 's ochtends vroeg de koeien staan te verzorgen. Brrrrrr!

Maar goed, zolang iedereen nog slaapt kunnen wij mooi terugblikken op gisteravond en nacht. Mijn liefste collega gekkie heeft vannacht nog geschreven over het stiekem vernieuwde bord op de rotonde. Dat stuk kan ik dus mooi overslaan. Waar ik wel nog iets over kan zeggen is bijvoorbeeld de intimiteit tussen Mark en Gina. Ze hebben flink wat quality time genomen gisteravond en veel op bed liggen knuffelen. Het is bij knuffelen gebleven want ze gedragen zich als beste vrienden. Toch verlangen ze stiekem allebei wel naar een kusje, of zelfs nog veel meer. Mark vraagt zich zelfs af wanneer ze gaan trouwen waarop Gina antwoord dat hij dat aan haar vader moet vragen. Of het serieus is of niet, dat blijft de vraag. Wat wel opvalt is dat ze weer steeds liever doen tegen elkaar. Misschien toch een relatie binnenkort tegen alle verwachtingen in?

En dan de laatste roddels omtrent Utopia 2016 of niet. Ik zelf heb het niet meegekregen, maar de Utopianen schijnen gisteren allemaal chagrijnig uit de zenderkamer te zijn gekomen. Vermoedelijke reden? Dat Utopia toch echt gaat stoppen op 1 januari 2016. Let wel, dit zijn geruchten die we online lezen. Officieel weten we nog altijd niks, behalve dat de zenderbaas Peter Lubbers van SBS6 op 21 augustus liet weten dat het 'vrolijk door gaat'.

Genoeg verdrietige roddels op zo'n mooie woensdagochtend waarop het weekend naar ons zwaait. We gaan gewoon extra van Utopia genieten zolang het er nog is. Dus bij deze een video om de dag mee te beginnen. Want ook 's nachts is er verder niets gebeurd waar we over kunnen schrijven. En om 06:47 ligt iedereen nog steeds lekker te dromen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.