Vanessa genoot er van dat Mark klappen kreeg. ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Vanessa genoot er van dat Mark klappen kreeg.

Gasten verzorgen.

Deze ochtend besluit Naomi om Ivan niet te helpen met de koeien. Volgens Ivan omdat ze last heeft van haar spieren. Dat zou wellicht te maken kunnen hebben met het uitbundige gedans van de turnster gisteravond laat. Cees en Nicole zitten deze ochtend samen met de Bed & Breakfast gasten aan de ontbijttafel. Mark en Gina zijn deze keer niet verantwoordelijk voor de gasten. Het is vooral Cees die alles heeft gedaan deze ochtend voor de gasten terwijl Nicole verantwoordelijk is. Zij heeft namelijk een deal gemaakt met iemand. In plaats van te betalen voor een nieuw powerstation voor haar tattooshop krijgen ze een overnachting in de B&B. Waar ze geen rekening mee heeft gehouden is dat zij dan dus ook voor die gasten moet zorgen. Hier kwam ze gisteravond pas achter waardoor er al geen voorbereidingen waren getroffen, tot grote woede van Nicole zelf.

Hoe dan ook, de gasten hebben een fantastisch ontbijtje deze ochtend en niks te klagen. De sfeer aan tafel is ook goed, er wordt veel gekletst over allerlei dingen. Zo vind Nicole het wel spannend om straks weer in de buitenwereld te zitten. Ze heeft een veilig wereldje gecreƫerd in Utopia.

Ook is er weer post deze morgen. Ivan en Gina zijn vandaag de gelukkigen. Bij het stapeltje post van Ivan zien we dat er ook een envelop van oud Utopia bewoonster Vanessa bij zit. Zij laat weten er van te hebben genoten dat Mark klappen kreeg tijdens het kickboksgala. Mark zelf zit er ook bij wanneer dat wordt vertelt en kan er gelukkig om lachen. Bij Gina zien we dat ze onder andere mooie tekeningen van haar nichtje heeft gekregen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.