Utopianen botsen met 'de overheid'. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Utopianen botsen met 'de overheid'.

Achter de schermen.

Nicole, Mark, Stefanie, Cees, Wim, Rob, Gina, Gabriƫlle, Ivan en alle andere bewoners van Utopia staan allemaal in dienst van 'de overheid'. Ze hebben namelijk een wurgcontract getekend, moeten zich aan vele wetten en regels houden en kunnen nooit doen wat ze zelf willen doen zonder dit eerst te overleggen. We hebben het hier niet over de overheid waar Mark Rutte onder valt, maar 'de overheid' van Utopia. Sinds ongeveer een week hebben de bewoners deze benaming in gebruik genomen wanneer ze het over de mensen achter de schermen van Utopia hebben.

Eerst was het altijd de 'FEBO', maar dat is verleden tijd. Van de week liet Mark al weten dat 'de overheid' moeilijk doet over de komst van de biggetjes. En vandaag is het Gina die aangeeft dat het door 'de overheid' komt dat de gasten van het terrein zijn verwijderd. Er schijnt ook nog iets te zijn gebeurd vannacht met een telefoon van een gast, maar daar weten wij het fijne ook niet van. Mark zou volgens geruchten hebben gebeld met die telefoon. Normaal gesproken komen gasten nooit langs de beveiliging met een telefoon.

Verder in Utopia... Zit er een man op de bank die met Ivan en Nicole over vluchtelingen en de problematiek eromheen praat. Het gaat er vooral over dat vluchtelingen geen gelukszoekers zijn omdat ze toevallig een mobiele telefoon mee hebben. En dat het voor de media interessanter is om te schrijven over een relletje in een AZC in Nederland in plaats van een tentenkamp in Kos waar vluchtelingen in elkaar worden geslagen door rechtsextremisten. De man die er is heeft tussen de vluchtelingen 'gescheten en geslapen' om te kijken wat hij daar kon doen.

 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.