Utopia nieuws 8 oktober 2015: Wil Armanda wel in Utopia blijven? ~ Utopia Gekte

10/08/2015

Utopia nieuws 8 oktober 2015: Wil Armanda wel in Utopia blijven?

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wat is er aan de hand met Nicole en Ivan?
- Enorme vrachtwagen al vroeg door de poort
Bas speelt een spelletje met Armanda
- Koe verwoest het kippenhok

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:51. Toen Gina tv keek leek het net of niemand wat deed maar toen ze erin kwam zag ze toch dat iedereen wel druk was.

10:55. De nieuwe matrassen worden afgeleverd.

11:32. Mark, Rob en Renske zijn aardappels tot friet aan het snijden. Renske is de aardappels aan het wassen. Mark haalt ze door de machine en Rob zoekt de frietjes uit op goede en slechte frietjes.

12:09. Renske en Armanda hebben een gesprek over het willen blijven in Utopia. Armanda laat weten dat ze aan de ene kant wel en aan de andere kant niet wil blijven. Ze heeft dus blijkbaar al twijfels.

12:29. Renske is de douches aan het schoonmaken.

12:39. Armanda belt met Hans Paay. Ze wil de expositie ''het vergeten dier'' naar Utopia halen.

12:58. Armanda is minder gaan kijken toen Isabella er uit ging. Ze vond haar vertrek best wel jammer.

13:14. Gina zet haar haren in de verf.

13:54. Gina is weer klaar met het verven van haar haren. Haar kapsel is nu een stuk donkerder.

13:59. Rob en Stefanie zijn aardappels tot friet aan het snijden.

14:23. Benjamin belt met Willeke Alberti of ze nog interesse heeft om op de markt te staan. Willeke laat weten het hartstikke leuk te vinden om de 25e op de markt te komen.

14:52. Armanda laat haar medebewoners een paar veganistische producten proeven die ze mee heeft genomen van thuis. Sommigen zijn enthousiast, anderen iets minder.

15:11. Rowena en Cees hebben de grootste lol. Rowena oppert het idee dat Rolf en Cees tegen elkaar gaan vechten tijdens het kickboksgala. De preetjesmeeker tegen de old dick. Volgens Rowena kan Cees namelijk wel winnen van Rolf.

15:42. De tent op de akker krijgt steeds meer vorm. Zie de foto onderaan deze blog voor hoe het er nu uitziet.

15:44. ''Gina gaat niet naar huis, dat gevoel heb ik. En anders ga ik lekker mee'', laat Mark weten.

15:54. Naomi en Stefanie glijden op een oud matras van de trap af. Vervolgens worden de nieuwe matrassen naar boven gebracht.

17:00. Gabriëlle is aan het koken.

17:46. Gina heeft een knip klant in de kapsalon.

18:59. De kickboksers arriveren weer, tijd voor een nieuwe kickboks les.

19:22. De kickboks training is weer in volle gang.

19:37. We hebben ook wat filmpjes aan deze blog toegevoegd. De eerste twee filmpjes zijn nog van gisteren. De andere filmpjes van vandaag.

22:37. Het is erg rustig in Utopia. Er gebeurd vrij weinig waar we iets over kunnen melden. Op de ene stream zien we vele bewoners achter de computers zitten. En op de andere stream is Gina aan het sporten.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.