Utopia nieuws 7 oktober 2015: Naomi hoort over de 3e kandidaat: ''What the fuck moet zij hier'' ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Utopia nieuws 7 oktober 2015: Naomi hoort over de 3e kandidaat: ''What the fuck moet zij hier''

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Rolf praat 's nachts tegen zijn vriendin
- Wachten op de twee nieuwelingen
- Gabriëlle droomt van een nummer voor Anouk
- Cees ontvangt vreugde en verdriet in zijn post
- Liveblog: Renske en Armanda in Utopia

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:14. Nieuwkomers Renske en Armanda zijn al even in Utopia. Direct na het voorstel rondje en de vragenronde laat Naomi weten er voor open te staan om te leren over veganistisch en vegetarisch eten. Ook Rowena wil graag vegetarisch worden. Al is veganistisch voor haar nog een stapje te ver.

13:44. Volgens Naomi heeft Giorgio haar de eerste avond dat ze in Utopia was al zitten versieren. Zij was cadeautjes aan het inpakken en hij zat heel de tijd bij haar.

14:04. Gabriëlle en Nicole halen post pakketten op bij de poort. In de pakketten zit folie, een boek voor Ivan en nieuwe shirtjes.

15:12. Renske en Armanda helpen meteen mee op de akker. Samen met onder andere Benjamin, Stefanie, Rob, Wim, Rolf, Mark, Ivan en Bas halen ze stenen weg.

15:25. Armanda schijnt een steen op Mark's hand gegooid te hebben. Sorry zegt ze. Mark maakt zich gelukkig niet druk. Dit kan gebeuren en Armanda kan er niks aan doen.

15:38. Volgens de bewoners staat Rolf zich al helemaal uit te sloven. Hard werken, zeggen dat anderen wat moeten doen en dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Wel denken ze dat Gina zich geen zorgen hoeft te maken

16:51. Armanda vertelt Naomi over de derde kandidaat. Volgens Armanda was het iemand die Naomi misschien kende. Naomi is meteen hyper en geïnteresseerd. Ze denkt dat het om een jongen gaat en wacht al heel het jaar op die jongen. Als Armanda laat weten dat het om een meisje gaat die Veronique heet weet Naomi ook meteen over wie Armanda het heeft. ''Broeders? What the fuck moet zij hier?'' Het is dus duidelijk dat Naomi haar zeker wel kent.

16:58. Armanda laat weten dat ze Rowena's vlogs heeft gezien. Armanda vlogt zelf ook maar heeft haar vlogs allemaal offline gezet voor ze Utopia in ging.

17:00. Nieuwkomer Armanda staat af te wassen.

17:17. Armanda en Renske nemen een kijkje bij de dieren. Onderweg bespreken ze dat ze het erg fijn vinden dat ze in de wellness en het Cordwood mogen slapen.

20:35. Het avondeten zit er bij iedereen in en er komt al meteen weer bezoek door de poort wandelen. Het gaat om bezoek voor een of andere catwalk show. Voor de rest is het vooralsnog een rustige avond in Utopia.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.