Utopia nieuws 6 oktober 2015: Mensen willen niet meer met Gina samenwerken ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Utopia nieuws 6 oktober 2015: Mensen willen niet meer met Gina samenwerken

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Vluchtelingen kunnen niet in de loods
- Bas is pissig op Gina en gaat vol op haar
- Ivan overweegt het basisloon te verlagen
- Liveblog: Utopia nominaties oktober
- Gina, Cees en Rolf genomineerd

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:29. Gabriëlle interviewt Ivan voor de glossy.

13:45. Nicole houd de volgende stemming haar stemmen voor zich.

14:07. Naomi laat haar kapsel bijwerken in de kapsalon.

14:31. ''Vanwege het voorval met Cees willen die mensen niet meer met me samenwerken. John Berends wil het, maar hun willen het nog steeds niet en hun werken samen'', laat Gina aan Mark weten. Over welk voorval het gaat weten we niet maar geen goed nieuws voor Gina dus.

14:41. Gina is aan het sporten in de gym.

14:49. Rolf staat bij de achterste poort. Hij zit even aan het slot te rommelen en loopt dan maar weer terug. Vast even tijd voor een tv momentje.

15:36. Bas is aan het klussen in de kas. De beestjes hebben straks een heel nieuw verblijf.

15:56. Stefanie en Ivan zijn in de gym aan het sporten.

15:57. Nicole, Wim en Mark zijn aan het darten.

16:07. Rowena is nu ook in de gym te vinden. We zien Rowena, Ivan en Stefanie boksen.

16:10. Benjamin zet Naomi in een interessante houding op de foto. Onderaan deze blog kan je er een aantal screenshots van vinden.

18:21. Benjamin vraagt of Stefanie nog verliefd is op Rob. Nee zegt ze. Ze gaan ook geen s*ks meer hebben. Rob wil haar geen pijn meer doen, maar ze mag wel af en toe bij hem in bed slapen.

19:41. De bewoners hebben voor 247 euro aan sushi bestelt. Op dit moment wordt het afgeleverd en kunnen ze gaan eten. Niet iedereen heeft mee betaalt. Ze kunnen zelf kiezen hoeveel ze mee betalen en Benjamin heeft ervoor gekozen om de rest te betalen. Bas wil zijn geld bijvoorbeeld aan betere dingen besteden. Naomi daarentegen maakt er volop gebruik van en bestelt voor zichzelf nog wat extra sushi. Dit betaalt ze natuurlijk wel zelf.

20:15. Naomi en Stefanie zijn weer bij de koeien het gaat alleen niet zo goed. Naomi is naar eigen zeggen gebeten door de koe en Stefanie krijgt een kopstoot tegen haar heup als ze de koe zijn stal in wil lokken met biks. Als Naomi het vervolgens probeert lukt het haar ook niet meteen. Al met al weer een hoop gegil en gelach.

21:20. Het is Nicole's muziek avond. Benjamin was laatst al aan de beurt. Je mag dan een playlist maken met muziek die belangrijk voor je is, of nummers die je gewoon erg mooi vind. Vandaag is Nicole dus aan de beurt. Ze vertelt het een en ander en laat vervolgens het nummer horen.

23:31. Cees staat in de keuken te praten met een mede bewoner. Nicole zei tijdens de stemming ''kom uit de keuken er is meer dan dat''. Cees is het wel eens met die opmerking.

23:53. Naomi zit te dansen en te zingen achter de computer. Zij zit deze avond wel lekker in haar vel. In tegenstelling tot Cees en Stefanie die beiden net nog hebben staan huilen.

23:54. Volgens Cees regent het nog steeds met klachten over de webshop, het duurt allemaal te lang, mensen klagen dat ze bestellingen nog niet binnen hebben gehad en dergelijke.

00:14. Rolf vertelt zijn gevoelens ook aan Rowena, Bjorn en Gabriëlle nadat hij dit eerder al bij Wim deed.

01:10. Rolf zit op dit moment samen met Rowena buiten op het rokersbankje te kletsen over zijn gevoelens.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.