Utopia nieuws 5 oktober 2015: Een nieuw verblijf voor de kwartels ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Utopia nieuws 5 oktober 2015: Een nieuw verblijf voor de kwartels

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Welke bewoner moet Utopia verlaten?
- Luidruchtige gasten blijven slapen
- Klagen over de B&B en camping gasten
- Rowena is door het dolle heen
- Ivan spreekt Stefanie aan op baldadigheid

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:40. Er is een onbekende man in Utopia. Hij heeft het blijkbaar met Mark gehad over na Utopia. Dan gaan ze een franchise ding doen met Utopio patat. Niet Utopia want dat is naamvervalsing.

13:46. Er komen twee tattoo klanten voor Nicole het terrein op. Nicole was al bezig in de shop en de gasten zijn ietwat vroeg. Nicole gaat eerst nog even verder met tekenen en komt haar klanten daarna halen.

14:04. Rowena is aan het dweilen.

14:05. Cees wil zijn stemmen gaan verdelen en laat dit weten aan Bas.

14:06. Gina gaat aan de slag met de vuile was.

14:07. Gabriëlle is ook weer lekker druk bezig. Dit keer interviewt ze Mark voor de Glossy.

14:40. Bas is weer bezig met klussen aan de volière.

16:00. Rowena en Naomi doen een wandeling met shetlander Sascha. Rowena vind Sascha braaf. Als Rowena stil gaat staan gaat de pony namelijk ook stil staan.

16:58. Mark is aan het sporten in de gym.

17:20. Cees en Benjamin zijn aardappels aan het schillen, ook deze avond moet er weer gegeten worden.

17:42. Bas heeft de kwartels in de kas onder gebracht. Daar hebben ze nu een nieuw verblijf.

17:45. Wim komt weer spullen afleveren in Utopia. Spullen om verder te kunnen klussen aan de volière.

18:42. Ivan en Rowena zijn aan het sporten in de gym.

18:49. Stefanie is bezig met een lijstje van wie op wie gaat stemmen. Ze heeft al 6 stemmen bij Cees staan. Volgens haar lijstje gaat hij dus ook gewoon op de bank komen.

19:01. Cees wil dat Stefanie nog even met Rob bespreekt dat hij niet op Cees moet stemmen. Volgens Stefanie is het een tactische stem van Rob zodat zij niet op de bank komt. Maar voor zover wij weten is het geen tactische stem maar was Rob dit al die tijd al van plan.

19:48. Mark en Gina zijn hun geld op aan het maken door kleding te bestellen. ''Koop gewoon eentje van 500 of zo'', horen we Mark zeggen. Ze gaan er blijkbaar vanuit dat ze er uit gaan en lijken dus snel spullen te gaan kopen die ze mee kunnen nemen. Geld mee naar huis nemen mag namelijk niet.

19:52. Nicole denkt dat Rolf, Cees en Mark op de bank komen.

19:56. Naomi en Stefanie doen ook deze avond weer samen de koeien.

20:13. Naomi denkt een stem aan Gina en een stem aan Mark te gaan geven. Ze vind het gedrag belachelijk. Een vies spelletje. Stefanie denkt nu ook zowel Mark als Gina een stem te gaan geven, in plaats van alleen Gina.

20:57. Mark en Gina liggen te zoenen op bed.

23:11. Op de vide gaat het over oud bewoner Isabella. Volgens Mark dacht Isabella alleen maar aan zichzelf. Alleen maar ikke ikke ikke. Stefanie heeft haar altijd fucking irritant gevonden. Rob vond haar ook irritant en Gina kan zich niet zo goed iets van haar herinneren. Die dacht juist dat ze wel populair was. In ieder geval wel buiten Utopia.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.