Utopia nieuws 3 oktober 2015: Een olifant of spin als huisdier? ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Utopia nieuws 3 oktober 2015: Een olifant of spin als huisdier?

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Begin de dag met een lach
- Napraten over Isabella en Giorgio
- Stefanie mag de koeien doen van Naomi
- Armanda Govers in Utopia?
- Renske Küpper in Utopia?
- Veronique Broeders in Utopia?

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

14:02. Bjorn loopt met het idee om een spin en/of olifant te regelen als huisdier en daar vervolgens de groep mee te trollen. Dit plannetje vertelt hij trots aan Bas. Hij lijkt het zelf maar al te grappig te vinden en ziet het al helemaal voor zich.

14:10. ''Ik ga Stefanie niet laten naaien'', aldus Rob die een aantal van zijn stemmen nu ook aan Gina wil geven.

14:25. Benjamin wil met pony Sascha gaan wandelen en Stefanie wil graag met hem mee.

14:27. ''I wanna cry'', aldus Stefanie. Het tactische spelletje rondom de stemming gaat haar niet in de koude kleren zitten.

14:55. Rolf en Bas zijn weer aan het klussen aan de volière.

15:20. Pony Sascha moet op stal omdat er zo kinderen het terrein op komen. Ivan lijkt het maar raar te vinden, maar het is niet anders. Er schijnen regels te zijn.

15:27. Naomi, Rowena en Gabriëlle zitten te lunchen met rijst, soep en brood. Naomi heeft zich weer uitgeleefd in de keuken om dit voor de dames te regelen.

15:49. Rolf belt rond met de verschillende bierbrouwerijen om te vragen of ze morgen tijdens het bierfestival stroom of iets anders nodig hebben.

16:15. Een groep kinderen komt het terrein op om in Utopia een leuke middag te beleven.

16:34. Gina's kleding collectie staat inmiddels online. Interesse? Dan is het hier te bestellen.

16:35. Eén bierbrouwerij heeft gecanceld. De andere brouwerijen komen gelukkig wel gewoon en ook aan de deur kunnen er morgen kaartjes gekocht worden.

16:42. De kinderen die om kwart over vier het Utopia terrein op kwamen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten. Zo kunnen ze zich onder andere laten interviewen door Gabriëlle. Een tennisles volgen bij Rowena en Bjorn. Op de foto en in de make-up bij Naomi, haren laten vlechten of stijlen bij Gina, Kickboks les krijgen van Ivan of een dartclinic krijgen van Rolf. Ook krijgen ze deze middag nog een rondleiding en zullen ze frietjes gaan eten van Le Luifel.

18:00. Rolf geeft dartles. Gina vlecht kapsels. Rowena en Bjorn geven tennis lessen, en Naomi maakt mensen op.

18:12. Ook Ivan zien we druk bezig met het geven van een boks lesje.

18:35. Een bezoekster is achter het kak huis op fluistertoon informatie aan het geven aan Stefanie, Bas en Benjamin. Die haar vervolgens vertellen dat we alsnog alles kunnen horen omdat hun zelf ook een zender om hebben. We konden het eigenlijk echt niet verstaan, maar aangezien Stefanie het een en ander herhaalt ging het blijkbaar over ex visumhouder Danny die een nieuwe single heeft uitgebracht.

19:10. Er wordt nog snel een groepsfoto gemaakt met de kinderen voordat ze het terrein weer moeten gaan verlaten.

19:29. Rowena bekijkt filmpjes op de computer, waaronder oude filmpjes gemaakt door onder andere ex bewoner Laura.

20:04. Gina gaat buiten Utopia lekker reizen, ze heeft het al helemaal in haar hoofd. Ze vertelt dit aan Mark en lijkt er dus al vanuit te gaan dat ze Utopia moet gaan verlaten over een aantal dagen.

21:00. Er is weer een stream storing gaande, geen enkele stream werkt op het moment.

21:02. De streams werken weer.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.