Utopia nieuws 29 oktober 2015: Een bijzonder kapsel voor Stefanie ~ Utopia Gekte

10/29/2015

Utopia nieuws 29 oktober 2015: Een bijzonder kapsel voor Stefanie

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Het centraal van 29 oktober 2015
- Marianne in Utopia dankzij Utopianen en stichting ambulance wens

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:25. Gina neemt Wim's kapsel onder handen in de kapsalon

12:30. ''Elke keer word ik afgekapt, elke keer geven ze me het gevoel dat ik onzin zit te vertellen. Dat doen ze allemaal, daar ben ik zo ongelofelijk zat van. Dus ik hou me mond maar. Ik word gewoon niet serieus genomen. Links is het ja en in werkelijkheid is het nee'', aldus Cees tegen Rowena. Rowena snapt niet dat Cees dan niet zijn mond opentrekt in het centraal. ''Omdat het geen zin heeft. Rob zit constant mij te souffleren'', laat Cees weten. ''Wat is dat?'', vraagt Rowena. ''Doe maar niet, houd je mond. Je zit er weer doorheen te praten''.

13:06. Gina geeft Stefanie weer een nieuw kapsel. Foto's van het bijzondere resultaat zijn onder aan deze blog te zien.

13:14. Cees doet de was in de wasmachine.

13:21. Mark hangt buiten de was op aan de waslijn.

13:27. Cees, Rowena en Mark vouwen de was op.

13:56. Marianne komt samen met stichting ambulance wens het terrein op.

15:08, Mark en Bas halen de Hot tub op bij de poort. Wim komt ook helpen. Samen met Mark pakt hij het ding uit. ''Hij is groot joh, kan je met vijf man in'', aldus Wim. Samen met Bjorn gaat Wim het ding achter de loods zetten.

15:21. Armanda maakt een wandeling met Sascha

16:38. Sommige bewoners zijn alvast bezig met het klaarmaken van het avondeten.

20:37. De dames hebben ''vrouwen avond'' op de vide.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.