Utopia nieuws 27 oktober 2015: ''Nou papa en mama kom maar even naar het hek'' ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Utopia nieuws 27 oktober 2015: ''Nou papa en mama kom maar even naar het hek''

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Post voor Benjamin en Bjorn
- Liveblog: Het centraal van 27 oktober 2015
- De stem roept de bewoners bij elkaar
- Utopia gaat door! Naomi barst in huilen uit
- ''Dat ze mij er f*cking uit gaan stemmen, dacht het even niet''

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

09:07. Bjorn en Benjamin zijn de gelukkigen die weer post ontvangen van het thuisfront.

11:28. Bas en Ivan krijgen weer dansles in de gym.

11:56. Nicole is aan het tekenen

11:57. De bewoners gaan centraal. Het hele centraal terug lezen kan hier.

12:11. Bjorn vertelt dat ze geen tickets meer versturen naar de mensen die een kaartje kopen. De mensen die een kaartje hebben gekocht komen op de gastenlijst te staan. Geen problemen meer dus met kaartjes die te laat of niet aan komen.

12:15. De chiropractor komt binnen voor Cees.

13:09. De stem klinkt door de loods. De bewoners moeten over vijf minuten op de bank zitten voor een belangrijke mededeling.

13:15. De bewoners hebben te horen gekregen dat Utopia nog een jaar door gaat. Hier is alles terug te lezen.

13:42. Nicole is weer aan het tekenen.

15:47. ''Nou papa en mama kom maar even naar het hek, zeg het maar. [...] Ik wil gewoon mijn papa en mama even. Is toch ook geen beslissing die je zonder hun kan nemen. Dat kan niet, ik ben twintig'', aldus Naomi terwijl ze samen met Gabriëlle op het rokersbankje zit te praten.

16:18. Armanda laat aan Bas weten dat ze Cees wil benoemen tot burgemeester van Utopia.

16:45. Er is trouwens ook nog leuk nieuws te vertellen over ex-Utopiaan Hakim. Hij is gisterenmiddag weer vader geworden van een dochtertje genaamd Aliyah. "Aliyah is een supermooie meid van vier kilo. Ik ben ontzettend trots, ze is een wolk van een baby!", vertelde de gelukkige vader aan Shownieuws. Foto's van Hakim en zijn pasgeboren dochtertje zijn hier te vinden.

16:52. De regie besluit even in te zoomen op Naomi die op de bank ligt te slapen

19:17. De bewoners zijn inmiddels al klaar voor het live in de loods concert van Xander de Buisonjé. De vleugel staat klaar, de banken staan klaar en de meeste bewoners hebben zich ook al netjes aangekleed (en opgemaakt).

19:24. Benjamin houd een korte speech over Utopia omdat het door gaat. Zelf wil hij nog lang niet naar huis. ''Laten we er iets moois van maken, ook volgend jaar. Een story that never ends''. Daarna heffen de Utopianen hun glas om te proosten.

20:53. ''Ik heb met hem in bed gelegen, in mijn bed'', lacht Stefanie.

23:18. ''Waarom bemoeien mensen zich altijd met mij'', vraagt Stefanie zichzelf af.

23:19. Rowena is de loods aan het vegen, vele bewoners lijken namelijk weer te vergeten dat er ook weer opgeruimd moest worden.

23:35. ''Ik hou wel van jou'', aldus Wim tegen Stefanie terwijl hij haar een knuffel geeft.

23:46. Stefanie vond het net echt frustrerend dat ''een chick van 20'' haar gaat vertellen hoe het moet. Ze durft Rob nu niet meer aan te kijken. Stefanie laat op het rokersbankje weten moe te worden van mensen die zich bemoeien met haar leven. (Ze vergeet hier even dat ze zelf aan Naomi gevraagd heeft om Rob en Natascha voor haar in de gaten te houden)

00:08. ''Naomi vind het leuk om zich met dingen te bemoeien'', aldus Stefanie.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.