Utopia nieuws 26 oktober 2015: Naomi en Ivan hangen het Giorgio Verweij bord terug ~ Utopia Gekte

10/26/2015

Utopia nieuws 26 oktober 2015: Naomi en Ivan hangen het Giorgio Verweij bord terug

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Bekenden van Stefanie al vroeg bij het hek
- Als Nicole of Gabriëlle wegvalt valt de hele samenleving weg
- Cees heeft het behoorlijk ''verkloot'' bij Bjorn
- Bjorn heeft er een handje van om Cees voor lul te zetten
- De kwartels gaan het buitenverblijf in

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:20. Bas geeft wat tijd aan zijn eendjes en kwarteltjes. Hij laat de Peking eendjes uit zijn hand eten

12:37. Bas is iets aan het schuren bij de werkschuur. Een soort van buis. Later blijkt dit een onderdeel te zijn voor de volière. Via deze buis kunnen de kwarteltjes van de kas de volière in en weer terug.

12:46. Klaver staat in de kas. De bewoners halen haar er uit waarna Klaver de volière in loopt. Gelukkig weten ze haar ook daar uit te krijgen. De koeien mogen al de hele dag los rondlopen.

12:50. Armanda en Gabriëlle zijn Glossy's aan het inpakken. Kijkers die een Glossy hebben bestelt kunnen dus waarschijnlijk binnenkort de Glossy in de brievenbus verwachten.

13:25. Bas, Rob en Stefanie zijn de volière af aan het maken. Van boven moet er nog wat gaas overheen.

14:21. De kwarteltjes kunnen eindelijk hun nieuwe verblijf in. De volière. Het is trouwens een soort van uitbouw aan hun verblijf want ze kunnen ook nog gewoon de kas in.

15:02. Cees vind eieren op de hooi zolder. De kippen lopen de laatste paar dagen namelijk telkens lekker los rond.

15:15. Moeder koe ligt heerlijk in het bos te relaxen en Ivan zit er bij te knuffelen. Ivan geeft de koe zelfs een kusje. Nicole was er net ook bij, maar is inmiddels weer naar binnen.

15:58. De boodschappen zijn weer afgeleverd.

16:02. Gabriëlle gaat Nasi maken vanavond, Cees zit door te drammen dat ze er spruitjes voor kan gebruiken. Als ze het fijn snijd is het gewoon kool en geen spruit meer. Maar dat ziet Gabriëlle niet zitten. Als Gabriëlle niet luistert loopt Cees weg. Er word toch niet geluisterd. Niet veel later spreekt Gabriëlle met Cees af dat hij een salade mag gaan maken, met de spruitjes er doorheen.

16:30. ''De moeder van Gina is heel het internet rond gegaan'', laat Cees weten in een gesprek met Bjorn. Er volgt meteen een streamlock.

17:33. Bas is het een en ander aan het snijden in de horeca keuken. Niet alleen Gabriëlle en Cees koken, maar ook Bas helpt dus mee.

17:48. De bewoners gaan aan tafel om te eten.

19:53. Naomi en Ivan zijn samen in de stal te vinden om de diertjes te verzorgen.

20:09. Nicole is aan het schilderen.

20:17. Naomi en Ivan hangen het Giorgio Verweij bord terug.

20:19. We hebben nog wat filmpjes aan dit bericht toegevoegd. De eerste is vandaag. De twee daarna zijn van gisteren.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk! 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.