Utopia nieuws 24 oktober 2015: Het kalkoentje is er slechter aan toe dan verwacht ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Utopia nieuws 24 oktober 2015: Het kalkoentje is er slechter aan toe dan verwacht

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- De bewoners krijgen een EHBO cursus
- Ivan en Cees praten het uit
- Rowena ontvangt haar familie bezoek
- Rowena vraagt zich af of Barry boos is
- Barry is heel trots op Rowena

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

08:04. Mark haalt de eieren op bij de kippen.

08:10. Rowena is aan het vegen en Ivan en Naomi zijn op weg naar de stal om de dieren te gaan verzorgen.

09:30. Gabriëlle heeft goed nieuws er zijn al 87 Glossy's bestelt.

10:08. De mensen van de EHBO zijn er om de bewoners een EHBO les te geven. Lees er hier meer over.

13:10. Rowena en Bjorn hebben het alvast over Rowena's bezoek. Over de kans dat Barry Bjorn geen hand wil geven, maar dat zal volgens Rowena niet gaan gebeuren.

13:11. Ivan en Cees hebben op het rokersbankje een gesprek over de afgelopen stemmingsronde en een ander voorval. Cees vertelt dat hij Gina sowieso een stem wilde geven. Als hij het woord tactisch niet gebruikt had was er niks aan de hand geweest. Het hele gesprek lezen kan hier.

13:25. Rob en Stefanie zijn aardappels tot friet aan het snijden.

13:31. Nicole is weer met de plotter bezig.

13:38. Armanda is weer trouw met pony Sascha aan het wandelen.

15:24. Benjamin, Stefanie en Rob zijn aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken.

16:43. Rowena's bezoek is net weg en Bas vraagt of Rowena zo komt helpen met alles klaarzetten bij Baas Beach, volgens Bas staan ze morgen tijdens de markt samen bij Baas Beach. Rowena spreekt af dat ze dat zo even samen gaan doen.

16:47. Nicole is aan het vegen in het kantoortje en Armanda is aan het afwassen.

17:03. Kareltje het kalkoentje is aangevallen door een hond, de bewoners ontfermen zich over het beestje, en Bjorn regelt meteen een dieren ambulance.

17:51. Er zijn Le Luifel klanten in Utopia om patat te te komen eten.

18:16. Cees is aan het stofzuigen in het kantoortje en Nicole is nog steeds druk bezig met merchandise maken.

18:35. Armanda vind het rot dat Bas er niet even bij kan zijn. Bjorn heeft gehoord dat het erger met het kalkoentje schijnt te zijn dan ze verwacht hadden. Het beestje heeft diepere wonden en ook de spieren schijnen aangetast te zijn. ''Hij viel ook steeds weg'', horen we Bjorn zeggen. Een erg trieste situatie. Hoe het nu met het kalkoentje is weten we niet omdat er niet veel over in beeld komt. Zou het beestje nog onder behandeling zijn of is het al over? We moeten maar afwachten. Zodra Bjorn en Armanda naar Bas besluiten te lopen schakelt de regie namelijk over naar iets wat minder interessant en boeiend is.

19:28. We hebben inmiddels meer duidelijkheid over het kalkoentje. Het scheen een stuk erger te zijn dan ze in eerste instantie hadden verwacht. Het kalkoentje zal een spuitje krijgen. Meer lezen over het kalkoentje en waarom hij een spuitje krijgt kan hier.

20:28. Onder andere Ivan en Naomi zijn weer bij de stallen om de dieren te verzorgen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.