Utopia nieuws 23 oktober 2015: De dames in de visagie ~ Utopia Gekte

10/23/2015

Utopia nieuws 23 oktober 2015: De dames in de visagie

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Een huiskamergesprek over borstkanker
- Armanda is niet zo blij met de shoot ''outfits''
- Op de foto in onderbroek en hemd, Armanda vind het lastig

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

07:41. Ivan is als één van de eersten zijn bed uit en maakt Naomi wakker.

07:55. Naomi en Stefanie gaan deze ochtend weer samen naar de stal om de diertjes te verzorgen.

10:13. De mensen van Veronica magazine komen het terrein op voor de fotoshoot.

10:40. De dames gaan de visagie in.

11:35. Armanda vind het niet chill dat ze in een onderbroekje moet voor de coverfoto en Rowena vind het ook wel heel naakt en wit.

12:04. De boodschappen worden weer afgeleverd. Dit keer zijn de bewoners er  412 euro aan kwijt.

12:37. Rob en Mark zijn aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken.

14:14. 1 november beginnen een aantal van de bewoners met een Vega maand. Armanda probeert door middel van bellen te regelen dat ze een hele vriezer vol vleesvervangers krijgen.

14:19. Rowena is weer aan het vloggen terwijl de andere dames in de make-up zitten.

14:25. Bjorn vertelt over de clone a willy's die Mark en Giorgio ooit hebben geprobeerd te maken. Vele bewoners liggen in een deuk om Bjorn zijn verhalen terwijl Naomi er nooit wat van geweten heeft.

14:37. De dames zijn netjes opgemaakt en ook de haren zitten perfect in model. Het is tijd om de witte onderbroekjes aan te trekken en op de foto te gaan. Sommige dames smeren nog snel hun benen in.

15:16. Ivan haalt een aantal pakketjes op bij de poort.

15:20. De glossy's zijn er. Naomi en Gabriëlle zijn dol enthousiast.

15:46. Bas is aan het trainen in de gym.

15:47. ''Het valt jou toch ook wel op dat sommige mannen helemaal niks doen en al de hele dag zitten te kijken. Bjorn, Bas, Wim'', laat Cees aan Mark weten als hij even de horeca keuken in loopt.

15:49. We zijn nog maar twee minuten verder en Cees staat zelf ook weer toe te kijken hoe de dames op de foto gaan, terwijl hij daar net nog commentaar over had.

16:24. Armanda heeft niet mee gedaan aan de laatste foto scène waarbij de dames een kussengevecht moesten houden en de dons veertjes door de lucht vlogen. Armanda heeft haar holbewoners pakje weer aangetrokken en als iemand er naar vraagt zegt Armanda actie te voeren tegen bont. ''Het hoort niet meer in deze eeuw, maar in het stenen tijdperk bij de holbewoners''.

16:37. Gabriëlle is aan het vegen om alle troep meteen weer op te ruimen. Goed bezig Gabriëlle!

16:40. Naomi heeft ook de dweil er maar even bij gepakt, het is nog een hele opgave om alle donsveertjes weg te krijgen. Zelfs de kapsalon ligt vol.

19:45. Coverband KINK is inmiddels in Utopia en is alvast aan het sound checken.

20:04. Naomi, Ivan en Nicole zijn met zijn drieën in de stal te vinden om de diertjes te verzorgen.

00:50. Niet alleen Gina is deze avond dronken en vervelend. Ook Wim heeft deze avond een slokje teveel op waardoor zijn boze en loslippige kant weer tevoorschijn komt. Hij laat weten Rowena echt een bitch te vinden. Rowena zou gezegd hebben dat ze vals ging tijdens het rappen, waarna Wim zei dat er inderdaad een stukje vals was en Rowena vervolgens zei dat ze een grapje maakte. Ze zou gelogen hebben tegen Wim, recht in zijn gezicht. ''Is dat alles'', vraagt Naomi. Maar het schijnt niet alles te zijn. Wim irriteert zich al veel langer aan Rowena. ''Zij is zo freaking arrogant'', laat hij weten.  Naomi vind niet dat Wim moet roddelen, maar Wim zegt dat het geen roddelen is en dat hij het ook recht in haar gezicht heeft gezegd.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.