Utopia nieuws 22 oktober 2015: Een kasteeltuin of Baas Beach overkappen? ~ Utopia Gekte

10/22/2015

Utopia nieuws 22 oktober 2015: Een kasteeltuin of Baas Beach overkappen?

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Het centraal van 22 oktober 2015
- Danslerares/choreografe Natascha in Utopia voor Ivan en Bas

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:16. Mark besluit maar eens schoon te gaan maken en begint met vegen in de kapsalon om vervolgens ook het woon gedeelte van de loods nog maar even mee te nemen.

13:04. Natascha de danslerares is in Utopia voor Ivan en Bas, lees er hier meer over.

14:25. Gina neemt Mark's kapsel maar weer eens onder handen.

15:07. Bjorn neemt Armanda mee over het terrein om haar te vertellen waar ze langs moet lopen en wat ze moet vertellen tijdens de rondleidingen. Het schijnt dat zij nu toch ook rondleidingen mag gaan geven tijdens de markt.

15:08. Nicole en Benjamin zijn aan het schilderen.

15:26. Terwijl Rowena met Stefanie, en Mark met Armanda een potje aan het tennissen zijn vliegen de streams er even uit. Een stream storing waar iedereen last van lijkt te hebben. Op alle vier de streams krijgen we een foutmelding. Gelukkig is de storing al snel weer voorbij en hebben we weinig hoeven te missen.

15:28. Wim ligt op de bank te slapen, of nou ja, hij heeft in ieder geval zijn ogen dicht.

16:09. Ivan wil een kasteeltuin op de akker wat zorgt voor een mooi uitzicht en Bas wil Baas Beach overkappen op de akker zodat in de winter Baas Beach ook gewoon door kan gaan. Wiens plan gaat uiteindelijk werkelijkheid worden. Welk idee spreekt jou meer aan? Laat het ons weten in de reactie's onder deze blog.

17:00. Stefanie is in tranen. Gabriëlle en Nicole troosten haar.

17:16. Stefanie heeft het gevoel dat iedereen doet alsof ze dom is.

19:06. Stefanie en Naomi doen samen de koeien.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.