Utopia nieuws 21 oktober 2015 : Een klim parcours voor de geiten ~ Utopia Gekte

10/21/2015

Utopia nieuws 21 oktober 2015 : Een klim parcours voor de geiten

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Verdrietige roddels op de vroege ochtend
- Mark zoekt Ivan op om het uit te praten

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:48. Armanda is weer met Sascha aan het wandelen.

10:50. Gabriëlle, Gina, Mark en Bas zien we sporten in de gym.

13:22. De boodschappen worden weer afgeleverd. Dit keer zijn de Utopianen er 205 euro aan kwijt.

13:23. Nicole, Rowena en Benjamin zijn aan het schilderen.

14:03. Stefanie laat weten dat ze goeie post heeft gehad. Armanda is nieuwsgierig of er iets over haar in staat en er staat inderdaad het een en ander over Armanda in. Stefanie's moeder vind het moeilijk, dat Stefanie er niks op zegt en haar vader vind het niet zo tof, maar ze vinden Armanda wel weer tof in het kader van iets nieuws proberen. Ook hebben ze veel foto's van de boerderij mee gestuurd. Armanda wil die foto's wel zien dus gaat ze samen met Stefanie even zitten om de foto's door te kijken.

15:24. Mark, Bjorn, Cees, Ivan, Benjamin,Wim en Rob hebben BV overleg.

16:13. Bas is zijn geitjes aan het trainen. Hij heeft een klim parcours voor ze neer gezet en lokt ze met brokjes over het parcours heen.

16:15. Naomi en Gabriëlle hebben een proef exemplaar van de Glossy binnen. Er gaat nog wel van alles veranderen. 

16:52. Stefanie en Armanda duiken de keuken in om te gaan koken.

19:33. Bas laat zijn haren onder handen nemen in de kapsalon.

19:59. De standhouders voor de standhouders borrel arriveren.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.