Utopia nieuws 2 oktober 2015 ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Utopia nieuws 2 oktober 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Niemand neemt verantwoordelijkheid voor de dieren
- Bas kijkt op een verboden website

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:33. Rowena zien we buiten met Utopia kat Jill knuffelen. Ook is de kat aan het spelen met een touwtje van Rowena's vest. Ze vermaakt zich prima op het Utopia terrein.

12:00. Kickbokstrainer Fitz is weer in Utopia. Bas doet dit keer weer niet mee. Hij heeft alles onder controle maar is afgevallen dus gaat nu iets voor zichzelf doen in de gym,

12:17. Gina smeert zich in met olie en gaat in de zon liggen.

12:51. De boks les is weer in volle gang.

13:00. Naomi is weer foto's van haar mede bewoners aan het maken voor in de Glossy.

13:05. Gina ligt nog steeds lekker te zonnen. Utopia kat Jill komt ook bij haar even om aandacht vragen.

13:10. Bas is zijn afluisterapparatuur aan het af luisteren. Blijkbaar heeft hij het weer gevonden en is hij er weer mee aan de slag gegaan.

13:26. Nicole zet haar eigen haren in de krul.

13:45. Nicole wordt ook op de foto gezet voor in de Glossy. Nicole's haren zitten in de krul, ze is mooi opgemaakt en moet zwoel kijken. Is het haar gelukt? Bekijk de foto's onder aan deze blog en oordeel zelf.

13:49. Stefanie laat weten dat ze geen seconde bang is geweest om op de bank te komen.

14:03. De boodschappen worden ook weer afgeleverd. Het is weer een grote hoeveelheid.

14:32. ''Je belooft toch wel dat jij en ik de beste papa en mama voor de biggetjes ever zullen zijn. Jij bent lief voor dieren en ik ben lief voor dieren, dus dat komt wel goed'', laat Gina weten aan Mark.

15:42. Gabriëlle is Wim aan het interviewen voor de Glossy.

15:47. Ivan zien we met pony Sascha over het terrein wandelen. Stefanie zegt dat ze dat eigenlijk ook al wilde gaan doen, maar Ivan is haar dus voor.

15:55. Mark en Gina zijn weer aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken.

16:22. Bas van Mora is er om snacks af te leveren. Ook de kip snacks in de vorm van een moustache (snor) worden afgeleverd. Dit is een speciale actie.

17:24. Gabriëlle ziet potentie in Rolf maar wil hem heel goed wakker schudden, dit laat ze weten aan Rob. Zou dit betekenen dat Rolf een stem van haar kan verwachten?

17:43. Cees is het een en ander aan het maken in de horeca keuken.

17:54. Bas is weer aan het klussen aan de volière bij de kas.

18:35. Gina snapt niet waar mensen zich druk om maken. Zij en Mark kunnen heel goed voor beestjes zorgen. Het is niet dat ze het als accessoire ziet. Ze zou nog eerder zelf zonder eten zitten dan dat het dier zonder eten zit. Ze houd van diertjes.

18:48. De bewoners zijn pizza's aan het maken.

19:27. Er wordt weer een hele lading nieuw dierenvoer afgeleverd in Utopia.

19:46. Wim, Ivan en Bas helpen uitladen. Al het voer wordt boven het kippenhok opgeslagen. Ook Stefanie is druk bezig bij de stal met het schoonmaken van de stal en het verzorgen van de koeien.

20:01. Benjamin is ook druk bezig in de stal.

20:56. De bewoners zitten met zijn allen ''centraal''. Benjamin leest een aantal gedichten voor en er spelen wat liedjes af die Benjamin uitgekozen heeft. Waarom dit is hebben we even gemist. Misschien een manier op Benjamin beter te leren kennen. Naomi regelt in ieder geval drankjes voor haar mede bewoners en ze had ook al wat lekkere hapjes op tafel gezet.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.
13:05.
13:10.
13:45.
14:03.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.