Utopia nieuws 19 oktober 2015: Het stemmen verzamelen is begonnen ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Utopia nieuws 19 oktober 2015: Het stemmen verzamelen is begonnen

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- ''Het schijnt er pittig aan toe te gaan''
- Armanda loopt bijna de poort uit
- Rowena huilt en roept Bjorn erbij
- Gratis consumptiemuntje voor iedereen

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:24. Mark is aan het trainen in de gym.

13:16. Rob en Wim zijn stenen aan het leggen.

14:13. Gina is deze middag weer armbandjes aan het maken.

14:23. Stefanie en Bas zijn aan het tennissen.

14:37. Armanda maakt maar weer eens een wandeling met Sascha. Tegenwoordig lijkt het er op dat Armanda nog maar de enigste is die regelmatig nog met Sascha wandelt.

16:37. Bas van Mora is weer in Utopia om snacks af te leveren.

16:44. De Utopianen hebben een tennis toernooi.

16:51. Nicole is weer druk bezig met het zetten van tatoeages. Ze heeft deze middag weer twee klanten.

18:36. Gina wil vier dagen fanatiek gaan sporten samen met Mark, 's ochtends een uur en 's avonds een uur.

18:48. De bewoners gaan aan tafel om te eten.

19:22. Naomi wil geen eten maar volgens Cees en Nicole hoeft ze het niet omdat er groente in zit. Naomi is trouwens niet de enigste. Gina eet het ook niet volgens Cees.

19:49. Gina, Mark en Rob zitten op de bank. Gina heeft speciaal hiervoor haar nieuwe vest aangetrokken (zie foto)

19: 51. Mark is vandaag trouwens al begonnen met het verzamelen van stemmen voor de Utopiaan van het jaar verkiezing. Op de muur naast de trap naar de vide heeft hij een poster opgehangen met de tekst: ''Stem op mij! Utopiaan 2015!'' (zie foto onderaan deze blog). Iemand anders vraagt wat Mark bezielde om die posters te bestellen. ''Hij wil gewoon graag winnen'', laat Gina weten. Zelf gaat ze nog een naakt shoot doen met ''stem op mij'', grapt ze. Volgens Wim gaat Mark toch niet winnen en Rob heeft wel een tip voor Mark hoe hij stemmen kan verkrijgen. ''Je moet Gina keihard dumpen vlak voor het einde van het jaar, wedden dat je stemmen krijgt''.

20:03. Gina is op de bank armbandjes aan het maken en Bas is in de kas te vinden bij zijn kwarteltjes.

20:15. Het schijnt dat Armanda en Mark beiden ooit op de intensive care beland zijn door drugs gebruik. Armanda had het hier net over met Rob.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.