Utopia nieuws 18 oktober 2015: ''We hebben een schoonheidsspecialist nodig''. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Utopia nieuws 18 oktober 2015: ''We hebben een schoonheidsspecialist nodig''.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Gina laat zich van haar beste kant zien.
- Rowena heeft een te grote bek.
- Nicole heeft alles onder controle.
- Cees en Ivan treffen elkaar in de keuken.

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

08:00. Ivan en Stefanie doen de koeien deze ochtend weer op tijd. Ze zijn ook erg tevreden met de betonplaten die nu voor de stal liggen.

09:00. We kunnen weer massaal stemmen op onze favoriete Utopia inwoner. En ze kunnen jouw stem hard gebruiken! Stem jij mee? Klik dan hier en bekijk meteen de tussenstand.

11:00. We hebben het al vaker gezegd. Een aantal bewoners werken wel en een aantal bewoners werken niet. Ook vandaag is dat aan de orde. Doordat een aantal bewoners werken en een aantal bewoners niets doen valt er ook vrij weinig te schrijven hier. :-) Met stiltes kunnen wij bar weinig, tenzij we zelf sprookjes gaan verzinnen.

11:15. We zien dat de grote picknicktafels in de loods mooi gedekt zijn. Onder andere Naomi en Armanda zijn druk bezig met het voorbereiden van een brunch. De hele groep gaat gezamenlijk brunchen deze zondag.

11:16. ''Ze kijken net zo verwonderd als ik de eerste paar dagen'', laat Armanda weten over de gasten die bleven slapen. Ze vond het leuk om de gasten in Utopia te hebben en te zien hoe zij dit allemaal beleefd hebben. Cees vraagt zich ondertussen af of hij voor het eten nog kan gaan douchen. Volgens Benjamin wel, als hij maar binnen een kwartiertje klaar is. De pannenkoeken moeten nog gebakt worden. Cees stapt dus nog even snel onder de douche. Op de achtergrond horen we iemand het Kabouterliedje zingen. Nieuws wat je niet had willen missen!

11:18. ''We hebben een schoonheidsspecialist hier nodig. Dat is wat we écht nodig hebben. Als er nu zo'n persoon binnen komt zorg ik meteen dat diegene binnen mag blijven. Ik zorg dat iedereen voor gaat stemmen'', laat Gina weten op de vide. Ze is zich samen met Nicole aan het optutten. Binnen nu en een aantal uurtjes komt het familiebezoek van Gina.

11:23. Ook op de andere livestream zien we nu iemand zichzelf opmaken. Het is Armanda. Vier keer beeld op bewoners die make-up aanbrengen, dus hoog tijd voor een dweil door de woonkamer. Bij mij dan. :-)

11:45. De brunch is begonnen en er is gezongen, een mededeling gedaan en er komen maatschappelijke onderwerpen voorbij.

11:52 Gina is haar haren in model aan het brengen.

12:20. Cees doet de was in de droger.

12:24. Nicole is haar haren in de krul aan het zetten en Gina is het haar van Mark ook nog even in model aan het föhnen.

12:55. De bewoners gaan een groepsfoto maken op een stijger.

14:28. De koeien zijn ontsnapt.

18:14. Rowena is de loods nog snel aan het dweilen voor straks de bezoekers komen.
Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Ververs je straks de pagina nog een keer? Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met meer dan 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier. En natuurlijk houden wij je ook op de hoogte via nieuwe berichten op Utopia Gekte. Reageer gezellig mee, vinden we leuk!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.