Utopia nieuws 17 oktober 2015: ''Hij raakt me hier gewoon mee'' ~ Utopia Gekte

10/17/2015

Utopia nieuws 17 oktober 2015: ''Hij raakt me hier gewoon mee''

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Ivan houd niet van half werk en Cees snapt dat niet
- Bjorn's vrienden op bezoek
- De mannen worden onder gesprayd met olijfolie

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:13. Naomi en Bjorn zijn druk bezig in de fotostudio. Milou is er en er is een dame van buitenaf. Milou zet zowel het meisje als Bjorn in de make-up en allebei worden ze afzonderlijk van elkaar op de foto gezet.

12:30. Gina mag de haren van het meisje vlechten. Eigenlijk zouden er twee dames komen, maar die andere is niet op komen dagen.

12:44. Ivan en Cees hebben een discussie over de schoonmaak. Lees er hier meer over.

13:05. Bjorn's vrienden zijn zojuist gearriveerd. Ook daar is meer over te lezen in een andere blog op Utopia Gekte.

13:18. Ivan en Wim zijn druk aan het klussen bij de stal.

13:34. Armanda wandelt ook vandaag weer met pony Sascha over het terrein.

16:16. Naomi en Rowena zijn blij. Er zijn namelijk nieuwe dekbed overtrekken afgeleverd.

16:54. Rowena, Rob, Armanda en Stefanie zijn Utopia glazen aan het maken.

17:02. Cees kan het voorval met Ivan maar niet loslaten. Op dit moment is hij het weer tegen Bas aan het vertellen. Cees vergelijkt Ivan met iemand die 20 goede cijfers op zijn rapport heeft en één vijf en dan over die vijf klaagt. ''We moeten alles positief brengen, maar hij doet het zelf niet. Hij raakt me hier gewoon mee. Daar baal ik van''.

17:40. Volgens Rowena is Bas hartstikke gay.

19:00. De bewoners hebben weer heerlijk zitten eten.

20:28. Nicole is de open haard aan het mozaïeken.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.