Utopia nieuws 16 oktober 2015: Bjorn en Mark bestellen voor 93 euro aan biefstuk ~ Utopia Gekte

10/16/2015

Utopia nieuws 16 oktober 2015: Bjorn en Mark bestellen voor 93 euro aan biefstuk

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Ivan en Cees hebben al vroeg ruzie
- ''Pakt die zomaar van me af zonder overleg''
- Gina wil de biggetjes toch en Mark mag meteen bellen

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

08:00. Ivan is de eerste die vandaag zijn bed uit komt.

08:05. Nadat Ivan Stefanie wakker heeft gemaakt komt ook Stefanie haar bed uit zodat ze samen naar de stal kunnen om de dieren te verzorgen.

08:36. Cees komt ook zijn bed uit.

09:18. Mark niet die ligt nog lekker in bed een boek te lezen.

09:19. Cees en Ivan hebben al vroeg ruzie. Lees er hier meer over.

10:11. Ivan gaat een email naar de standhouders sturen met de vraag of ze de Utopia markt op Facebook willen promoten. De kaartverkoop gaat namelijk niet zo goed.

10:58. Armanda is aan het wandelen met pony Sascha.

11:32. Bjorn is aan het trainen in de gym.

11:48. Rob is de muur aan het verven en Wim was al vroeg bezig met de nieuwe loodsdeur.

11:53. Ivan zien we inmiddels ook de muur schilderen. De loods wordt dus weer goed onder handen genomen.

12:39. Stefanie, Nicole en Armanda zijn glazen aan het beplakken. Tijdens de vorige Utopia markt vlogen de Utopia glazen er doorheen. Nu gaan ze dus zorgen dat ze een grotere voorraad hebben staan tijdens de markt.

13:07. Ivan is een nieuw marktbord aan het schilderen en Wim en Rob zijn bezig aan een slaapkamerraam.

13:41. Er komt een grote vrachtwagen het terrein op om de borden van de expositie ''het vergeten dier'' op te halen.

14:22. Bas zegt nooit meer vlees te eten, maar Mark gelooft het niet. Laatstgenoemde vind het bullshit.

14:37. Er worden 10 tot 15 stukken biefstuk afgeleverd voor 93 euro. Bjorn en Mark hebben deze bestelt terwijl Armanda vanavond veganistisch zou gaan koken voor de hele groep.

14:45. Naomi is weer druk bezig met het maken van foto's. Dit keer is Bas weer aan de beurt.

15:25. Mark wil nog steeds Utopiaan van het jaar worden, maar vind ook wel dat hij het verdiend na alles wat hij gedaan heeft.

15:28. De boodschappen worden weer afgeleverd. We zien voornamelijk allemaal snoep boven de dozen uitsteken zoals popcorn, van die grote zakken met kleine zakjes chips en dropjes. Cees ziet al snel dat zijn spullen er niet allemaal bij zitten. Hij had ook nog twee hazelnoot repen en speculaas brokken op het boodschappenlijstje gezet, maar het zit er niet bij. Een snoepvrij weekend voor Cees dus.

15:44. Benjamin en Ivan zijn de muur aan het schilderen.

15:54. Naomi is nog steeds foto's aan het maken. Dit keer van Cees.

16:29. Stefanie zet ook Naomi nog een keer op de foto voor in de Glossy. Dit keer gaat Naomi bij Klaver in de stal tegen Klaver aan zitten.

17:41. Cees is in de horeca keuken aan het koken en Naomi is nog steeds druk bezig met het maken van foto's. Net werd Rob op de foto gezet met een hele groep ''sexy'' dames om hem heen. En nu is Rowena weer aan de beurt.

19:23. De bewoners zitten lekker te eten.

20:14. Armanda heeft leuk nieuws. De Utopianen hebben laatst natuurlijk een kip op laten halen door stichting red een legkip en nu zijn er mensen die dat gezien hebben en meteen ook een kip geadopteerd hebben bij stichting red een legkip.

20:26. Ivan is bij de stal om de diertjes te verzorgen. Ondertussen vertelt hij aan Sascha en de koeien wat er allemaal gebeurd is net in de loods. Hij voert een heel gesprek met de dieren.

21:09. De meiden van de samenleving hebben een bijeenkomst.

22:47. Naomi, Bas, Bjorn, Rowena, Armanda en Cees zijn een kaartspel aan het spelen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.Naomi zet Cees met zijn vijf ''dochters'' op de foto voor in de Glossy.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.