Utopia nieuws 15 oktober 2015: De bewoners vangen elkaar op ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Utopia nieuws 15 oktober 2015: De bewoners vangen elkaar op

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wat er vannacht gebeurde in Utopia...
- Armanda veegt de vloer van het kakhuis
- Armanda geen interesse in lijdensverhalen van Cees
- Stefanie verzamelt handtekeningen van de bewoners
- ''Mijn Oud & Nieuw is vernacheld als ik niet ga stappen''

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:35. Naomi is met pony Sascha een rondje over het terrein aan het wandelen.

13:41. Klaver is ontsnapt, Ivan en Benjamin komen helpen om haar terug de wei in te krijgen.

14:07. Bjorn belt met Pink Ribbon.

14:18. Het Bas probleem is opgelost. Mark betaalt 100 euro. Nicole 25 en Cees betaalt de laatste 75 euro. Bas zou namelijk 200 euro in de min gestaan hebben.

15:22. Ivan belt voor dansles, hij wil Bas opnieuw uit gaan dagen. Lees er hier meer over.

15:30. Het lijkt er op dat Nicole weer een tattoo klant heeft gehad. Goed bezig!

16:05. De bewoners maken een nieuwe groepsfoto voor op de ansichtkaart. Vlak hiervoor hadden ze nog een soort van vertrouwensexperiment. Stefanie ging op de tafel staan en moest zich achterover laten vallen. Een aantal van haar mede bewoners zouden haar dan opvangen. Het is gelukkig goed gegaan en na haar wilden ook Ivan, Cees en Bas zich laten vallen. In alle gevallen is het goed gegaan, zie gifjes en foto's onderaan deze blog.

16:20. Er is voor Bas en Armanda een mail binnengekomen over de kip met de gebroken poot. Bij de mail zat onder andere een röntgenfoto van het gebroken pootje en een foto van de kip waarop zijn pootje gespalkt is. De operatie was namelijk niet mogelijk. Lees er hier meer over.

17:19. Gabriëlle heeft roti gemaakt en de groep kan aan tafel om te gaan eten.

18:43. Mark en Gina zijn de muur aan het decoreren met hout.

19:21. Bas en Ivan doen deze avond samen de koeien.

19:37. In Utopia begint op dit moment een academie(?) van kracht in Nederland. Alleen de bewoners zijn er bij aanwezig, geen mensen van buitenaf.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.