Utopia nieuws 14 oktober 2015: De bewoners schrijven hun post ~ Utopia Gekte

10/14/2015

Utopia nieuws 14 oktober 2015: De bewoners schrijven hun post

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- ''Verspil mijn tijd niet met woorden''
- Gabriëlle en Mark gaan weer samen sporten en afvallen

 Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:47. Armanda maakt een wandeling met pony Sascha.

11:12. Armanda is deze ochtend lekker druk. Op dit moment is ze de toiletten namelijk alweer aan het schoonmaken.

11:22. De containers worden geleegd.

11:33. Mark wil de foto van hem dat hij opkomt bij het kickboksgala op poster formaat laten printen voor thuis en om te verkopen.

11:37. Het lijkt er op dat Stefanie, Gina, Gabriëlle en Bas alle vier voor de open haard post aan het schrijven zijn. Wim is ondertussen met andere dingen bezig. Hij is het dak boven de containers, naast de werkplaats aan het maken.

11:46. Bjorn vind zijn mede bewoners weer pannenkoeken. Net alsof hij de hele dag gaat kijken of er nog cartridges zijn. Als ze dan even zeggen dat ze op zijn.

13:45. Naomi maakt foto's van Ivan voor in de Glossy. Ze hebben een kampvuur gemaakt en Ivan springt vervolgens voor de foto over het vuur heen.

14:02. Rowena is aan het afwassen.

14:03. Er komen drie knipklanten voor Gina.

14:26. Rowena en Gabriëlle zijn een vlog aan het opnemen.

14:28. Armanda gaat een wasje draaien en vraagt even wat advies aan Cees die dat advies natuurlijk maar al te graag geeft nu er naar gevraagd word.

14:42. Naomi is nog steeds druk bezig met het maken van foto's voor in de Glossy. Ivan moet voor de foto van het hoogste obstakel van de obstakel run afspringen. Ivan heeft het al drie keer gedaan en elke keer weigert Naomi's camera om foto's te maken. Pas de vierde sprong lukt het. En dat is maar goed ook want als het bij de vierde poging nog niet was gelukt zou Ivan het opgeven.

14:56. De boodschappen zijn weer afgeleverd.

15:42. Cees laat weten dat Naomi er ook een handje van heeft. Als Naomi vraagt wat herhaalt Nicole dat Naomi haar troep in de keuken ook niet opgeruimd heeft. Naomi zegt dat ze nog niet klaar is en ze vind dat ze eens niet zo moeten zeuren erover. Terwijl Nicole naar buiten loopt laat ze aan Wim weten dat ze vind dat Naomi eens een keer moet stoppen met die attitude van haar want Nicole is er niet van gediend. ''En als je beroerd bent ga je naar je nest''.

15:44. Naomi is misselijk en wordt er gewoon een beetje moe van. ''Ik ruim verdomme elke keer op, ga lekker bij iemand anders lopen klagen'', aldus Naomi tegen Gabriëlle terwijl ze met haar bordje de keuken in loopt om hem af te gaan wassen.

16:03. Cees en Mark zijn iedereen aan het controleren of ze hun taak wel hebben gedaan. Net kreeg Gina te horen dat ze haar taak niet zou hebben gedaan. Maar die heeft Armanda vanochtend al voor haar gedaan, De douches en toiletten.

17:00. Bas, Naomi, Rowena. Gabriëlle, Armanda en Benjamin zijn aan het dansen zoals je kan zien op de gifjes onderaan deze blog. Ze hebben het er over om een dansgala te organiseren, maar of die er ook echt gaat komen?

17:44. Cees is al weer de hele tijd iedereen op dingen aan aan het spreken. Taken die niet gedaan zijn en Gabriëlle over het avondeten. Niet dat zij dat moet doen, maar dan kan ze het door communiceren of zo. Benjamin besluit nu maar een pasta te gaan maken voor de hele groep. En daar komt Cees weer. Vertellen hoe Benjamin het moet/kan doen. Wat hij allemaal kan gebruiken en wat ze nog hebben. Zo staat er nog een bak kale spaghetti en een bak kale rijst.

19:42. Ivan en Stefanie zijn samen bij de koeien te vinden.

21:40. Gina is aan het schilderen en andere bewoners zoals Nicole, Benjamin, Armanda, Bas, Rob en Stefanie hebben het over liefde en relaties. Bas en Benjamin laten beiden weten dat ze weleens vreemd zijn gegaan. Nicole vind zoenen het ergste, dat is echt intiem.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.