Utopia nieuws 13 oktober 2015: Naomi laat zich rondrijden over het terrein ~ Utopia Gekte

10/13/2015

Utopia nieuws 13 oktober 2015: Naomi laat zich rondrijden over het terrein

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:50. Naomi maakt foto's van Wim voor in de Glossy.

13:52. Wim heeft een heftig verzoek gekregen. Het maken van een rouwkist, hij gaat snel terug mailen. Lees er hier meer over.

13:59. Naomi zet ook Bas op de foto voor in de Glossy

14:20. Bas rijd Naomi in een kruiwagen over het terrein. Zo hoeft ze zelf niet te lopen.

15:37. Stefanie heeft een afspraak met iemand vanwege de borderline academie. In de horeca keuken bespreken ze hoe en wat.

16:42. Gabriëlle interviewt Armanda voor de Glossy. Gabriëlle had voor zover wij weten iedereen al geïnterviewd, maar Armanda is natuurlijk nieuw gekomen en moet dus ook nog geïnterviewd worden.

17:24. Naomi is nog meer foto's van Wim aan het maken en Rowena is ondertussen de horeca keuken in gedoken om te koken.

17:25. Ook Wim rijd Naomi in de kruiwagen over het terrein. ''De Naomi mobile'', noemt ze het. Waarom Naomi overal heengereden word is waarschijnlijk omdat Naomi nog steeds veel last van haar voet heeft en de dokter haar gister geadviseerd heeft om rust te houden. 

17:33. Naomi laat zich trouwens niet de hele dag overal heen rijden. Op dit moment zien we haar gewoon zelf weer rondlopen.

17:55. Niet alleen Rowena is aan het koken ook Cees is inmiddels de keuken ingedoken om het een en ander klaar te maken.

17:57. Armanda is met pony Sascha over het terrein aan het wandelen.

23:15. Rowena heeft zich aangesloten bij de marktcommissie. Voortaan zal zij samen met Bjorn en Ivan de markten regelen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.