Utopia nieuws 12 oktober 2015: Mensen aan het hek ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Utopia nieuws 12 oktober 2015: Mensen aan het hek

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wat is er in godsnaam allemaal gebeurd vannacht?!
- Wie zijn in de val getrapt van Mark en Gina?
- Stefanie tegen Armanda: ''Gina mag naar huis''.
- Armanda neemt Cees apart voor een goed gesprek
- Rolf ook in gesprek met Armanda
- Armanda neemt Gina ook nog even apart voor een gesprek

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:47. Er staan mensen aan het hek te roepen dus een aantal bewoners nemen snel een kijkje. ''Kijk Mark! O wat gaaf hé'', roepen de mensen vanaf de andere kant van het hek zodra Mark zijn hoofd boven het hek uitsteekt. Voor zover wij weten zijn het geen bekenden van de Utopianen en zijn het gewoon kijkers/fans. De Utopianen klimmen op het hek zodat de mensen een foto kunnen maken. ''Snel wegwezen anders moet je hem wissen'', laat Rob weten. De beveiliging kan er namelijk elk moment aankomen. Ivan wijst de mensen er nog snel op dat ze ook gewoon op het terrein langs kunnen komen. Ze kunnen bijvoorbeeld kaartjes bestellen voor de aankomende markt.

13:08. Rob is aardappels tot friet aan het snijden in de horeca keuken.

13:26. Ivan is rare kotsgeluiden aan het maken. Waarom weten wij ook niet, het is namelijk niet zo dat hij echt over moet geven.

13:28. De dokter is in Utopia voor Mark, Naomi en Benjamin. Lees er hier meer over.

14:09. Armanda maakt bekend welke van de drie genomineerden het Utopia terrein moet gaan verlaten. In ons liveblog is alles terug te lezen.

14:51. Rolf is zojuist de poort uitgelopen. Armanda koos er namelijk voor om hem naar huis te sturen en Cees en Gina in Utopia te houden. Gina schrok wel echt even zegt ze terwijl ze samen met Mark weer terug naar de loods loopt. Het had namelijk ook maar zo gekund dat zij naar huis werd gestuurd.

15:16. Naomi is Rowena op de foto aan het zetten. Waarschijnlijk weer foto's voor in de Glossy die ze samen met Gabriëlle aan het maken is.

15:51. Mark en Gina knuffelen in het bos bij de waslijn. Gina stelt Mark gerust en zegt dat hij zich geen zorgen moet maken om haar en Rob. Ze was vannacht namelijk even bij Rob in bed gekropen. Mark en Gina kussen en lijken weer helemaal verliefd. Mark begint over Armanda's beslissing eerder deze middag. Mark zat hem wel even te knijpen en Gina ook.

16:15. Rob is friet aan het voorbakken in Le Luifel.

16:29. Armanda belt rond voor bevestiging of iemand op zondag naar Utopia kan komen. Als ze zekerheid heeft kan ze het namelijk op de webshop zetten.

17:13. Geluidsapparatuur voor het live in de loods concert van Nick en Simon word alvast afgeleverd in de loods.

18:55. Armanda pakt haar kist uit en bergt alles netjes op in haar nieuwe slaapkamer.

19:50. Nick en Simon arriveren. Wel een heel stuk later dan gepland lijkt het.

23:13. Het live in de loods concert met Nick en Simon is alweer even voorbij en nu is het dus tijd om op te ruimen. Armanda zien we op dit moment dweilen. Goed bezig!

23:14. We schakelen over naar de andere stream en horen Mark nog net een bedrag opnoemen. Als we het goed hebben verstaan hebben de bewoners weer lekker wat verdiend. De opbrengst van vandaag totaal zou zo'n 2088 euro zijn. Daar schijnt de kaartverkoop nog niet bij gerekend te zijn. De verkoop van de merchandise schijnt iets van 200 euro op te hebben geleverd.

23:37. De bewoners nemen een videoboodschap op voor Floor van Yes we Care. Zij was vandaag jarig namelijk.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.