Utopia nieuws 11 oktober 2015: Mark biecht op in bed te hebben geplast ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Utopia nieuws 11 oktober 2015: Mark biecht op in bed te hebben geplast

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Nicole: ''Ik heb Bas vier keer geklapt''
- Armanda of Renske naar huis vandaag
- Manke Mark wordt uitgelachen door de groep
- Naomi denkt dat Giorgio een beetje boos is

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:37. Rolf laat weten dat er zes kaarten verkocht zijn voor de Utopia sparerib night. Goed nieuws.

12:06. Er is ruzie tussen Gabriëlle en Ivan, lees er hier en hier meer over.

12:20. Gina laat weten dat Mark's voet gister ook al heel erg dik was. Het zag er toen ook al niet goed uit. Volgens Gabriëlle heeft Mark wel flinke klappen gehad. ''Wie niet'', reageert Gina.

12:34. Ivan en Gabriëlle maken het gelukkig al snel weer goed.

12:42. Naomi wil vanavond een drankje doen. Gister heeft ze geen drankje gehad. We zien ook dat ze inmiddels weer zelf kan lopen. Wel nog wat mank en haar arm zit in een sling. Maar ze hoeft in ieder geval niet meer door Gabriëlle gedragen te worden. Gina spreekt ondertussen Mark aan over zijn gedrag van gister avond. Mark was gister niet lief tegen Gina zegt ze. Volgens Mark was het een grapje. ''Was geen grapje, was niet leuk'', zegt Gina.

12:51. Naomi is jaloers op Gina's haren. Gina loopt namelijk nog steeds met hair extensions in haar haren.

13:02. Mark wil sorry tegen Gina zeggen want hij houd van haar. ''Je hoeft geen sorry te zeggen, ik ben ook niet boos'', laat Gina weten.

13:05. Mark biecht aan Gina op dat hij vannacht zijn plas gewoon heeft laten lopen. Waarschijnlijk omdat hij toen al niet meer normaal kon lopen, maar dat mag ze tegen niemand vertellen. Gina moet er vervolgens hard om lachen. En even later op de vide besluiten ze om al hun beddengoed maar eens in de was te gooien. Stefanie heeft ondertussen al gemerkt dat er iets stinkt op de vide, maar weet nog niet dat het door Mark komt die in bed heeft geplast.

13:31. Ivan en Rolf zijn buiten aan het opruimen.

13:50. Volgens Renske word het een nek aan nek race tussen haar en Armanda.

13:56. Na Bjorn en Naomi is nu ook Bas aan de beurt voor een gesprekje met Renske. Al weet Renske al lang dat Bas een voorkeur voor Armanda heeft.

14:00. Armanda is nog rustig aan het koken.

14:33. We horen zojuist dat de bewoners om drie uur centraal gaan voor de stemming. Wie mag er blijven Renske of Armanda!

14:43. Armanda deelt zelfgemaakte vanille-lavendel(?) hapjes uit.

16:31. Nicole wandelt met pony Sascha

16:46. Als Rolf naar huis gestuurd wordt gaat hij naar de golfbaan. Dat mist hij heel erg.

17:46. Cees is aan het koken.

18:36. Mark neemt een kijkje bij de achterste poort terwijl de andere bewoners aan tafel gaan om te eten. Cees heeft deze avond gekookt.

19:00. De bewoners gaan centraal.

19:46. Armanda en Stefanie zijn bij de koeien.

20:31. Er is muziek in de loods.

23:52. Als Armanda deze avond welterusten tegen Cees zegt, kan hij niet gewoon welterusten terug zeggen maar moet hij eerst nog even melden dat er nog vier pannen stonden die afgewassen moesten worden, en een koffiezetapparaat dat kapot was. Cees heeft dus nog van alles staan doen anders zouden ze morgen ochtend geen koffie hebben gehad.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.