Utopia nieuws 10 oktober 2015: Gabriëlle denkt dat veel mensen haar onderschatten ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Utopia nieuws 10 oktober 2015: Gabriëlle denkt dat veel mensen haar onderschatten

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Hard tegen hard
- Wachten tot het feest los kan barsten
- Bewoners geschokt en Renske in tranen
- Meiden jaloers op Gina die verrukkelijke rondemiss is

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:18. De boksers en begeleiding komen het terrein op.

13:36. Fitz heeft outfits voor de Utopianen mee, maar die moeten wel terug na afloop.

13:38. Naomi krijgt nog snel wat tips van Jordan haar coach.

13:44. Bas herkent één van de vechters. Hij heeft met hem op de middelbare school gezeten. Toen was het nog een propje volgens Bas.

13:52. Gabriëlle en Naomi's haren moeten nog snel gevlochten worden. Je schijnt niet te mogen vechten zonder vlecht.

13:53. Bas is nog even bij zijn geitjes. Hij geeft ze nog snel wat aandacht en voert ze.

13:56. Gina mag alvast oefenen hoe ze moet lopen als rondemiss.

13:58. Bas schijnt 20 kilo lichter dan Ivan te wegen. 73 kilo weegt hij.

14:04. De bezoekers komen het terrein op.

14:18. Naomi haalt haar foundation er af op advies van Jordan.

14:24. Stefanie en Rob hebben het druk in Le Luifel.

14:25. Bas is bij de geitjes, knuffelt ze en laat ze aan de bezoekers zien. Ze hebben veel bekijks.

14:42. Nieuwkomers Renske en Armanda zijn ook lekker bezig met muntjes verkopen. Armanda vind het wel een fijn plekje. Daar heb je namelijk best wel wat aanspraak met de mensen.

14:55. Arjuna arriveert ook. Hij komt Gabriëlle natuurlijk aanmoedigen.

15:04. Gabriëlle is heel zenuwachtig. Ze wil niet verliezen. Heel veel mensen onderschatten haar zegt ze. Naomi doet ondertussen maar weer wat make-up op haar gezicht om haar plekjes te verbergen.

15:36. Gabriëlle laat weten dat ze niet bang is, maar wel zenuwachtig.

17:17. Mark is alvast aan het opwarmen voor zijn gevecht en er is even een pauze tussen alle wedstrijden door. We zien dat Remy Bonjasky ook aanwezig is.

17:25. Benjamin moet naar de EHBO, ''lekker gevochten man'', aldus Benjamin tegen Bjorn. Benjamin is zelf wel een beetje teleurgesteld, maar het is niet anders.

17:38. Rowena stapt de ring in om te rappen. Samen met een man die gitaar speelt.

20:26. Bas en Armanda zien we bij de koeien.

20:54. ''Dit smaakt naar meer'', laat Mark weten. Hij vond het boksen superleuk.

21:04. Fitz en crew vertrekken weer.

21:55. Wim vind het f*cking onbeschoft dat Rolf omdat hij naar de toilet moest heel even aan een gast gevraagd heeft of die een oogje in het zeil wilde houden bij de merchandise stand. ''Ik ben blij dat je maandag naar huis gaat, maar echt. Ben er pislink over'', aldus Wim

21:58. We hebben wat filmpjes aan deze blog toegevoegd van eerder vandaag. Ook bij de blogs over de wedstrijden tussen Gabriëlle en Naomi, Bjorn en Benjamin, Mark en Joshua en Ivan en Bas Melvin hebben we filmpjes geplaatst. Heb je de wedstrijden gemist dan kun je die daar dus terug kijken..

00:02. Mark heeft een drankje teveel op en gedraagt zich nogal vreemd. Hij is Gina uit aan het dagen, noemt haar een ''dikke meisje'' en gaat vervolgens heel raar zichzelf zitten slaan. Benjamin en Nicole noemen het zelfs een beetje eng hoe hij zich nu gedraagt.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.