Utopia nieuws 1 oktober 2015. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Utopia nieuws 1 oktober 2015.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Ivan en Bas verlaten Utopia op 10 oktober.
- Gapende dames met slaperige ogen.
- Cees heeft een slachtoffer gevonden.
- De bewoners zijn aan het opstarten.
- Gabriëlle: ''Werken is zonde van mijn tijd''.
- Het centraal van 1 oktober 2015.

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

08:00. Het valt Bas op dat Gina deze ochtend wel erg actief is om stemmen te voorkomen.

13:00. Naomi zet Bjorn op de foto in het zonnetje en Mark en Gina gaan douchen.

13:20. Bas neemt een kijkje bij shetlander Sasha en vraagt of ze het nog wel naar haar zin heeft in Utopia. ''Nou, gelukkig heb je mij nog. Maar ik ga je geen Sasha noemen. Ik ga je.. Euhh... Hoe ga ik je noemen'', vraagt Bas zichzelf af. Op de achtergrond horen we harde muziek uit de fitness ruimte komen dus daar zal iemand aan het sporten zijn.

13:40. Nicole en Ivan hebben een gesprekje over het stemmen. Nicole is benieuwd of Ivan op Mark gaat stemmen, maar dat kan hij naar eigen zeggen niet.

14:02. Gina en Mark zitten samen in het zonnetje. Gina klaagt verdrietig dat ze helemaal geen extensions krijgt van Mark. Verder stoeien ze een beetje met elkaar. Op de andere stream is Gabriëlle te zien die Rob momenteel interviewt. 

14:05. Mark belt een bestelling door voor Le Luifel. Hij heeft onder andere frikandellen, kaassoufflés en kroketten nodig. Na het telefoontje verhuizen hij en Gina naar een ander plekje om verder te gaan met zonnen. Gabriëlle en Rob lopen terug naar de schommelbank om verder te gaan met het interview. Gabriëlle denkt dat Cees de meeste stemmen gaat krijgen met de nominaties. ''Echt serieus, ik zeg je, ik vind dit nog spannender dan de vorige keer'', aldus Gabriëlle. Rob zegt dat Cees wel veel voor de groep doet. Rolf zou hij kunnen sparen omdat hij nieuw is, maar hij heeft er volgens Rob wel een potje van gemaakt. Rolf zou hebben gezegd dat hij 29 stemmen krijgt, wat volgens Rob een record zou zijn.

14:28. Mark doet via de mail nog even een extra bestelling richting Mora. Hij was nog wat snacks vergeten te bestellen.

14:39. Gabriëlle is Rob nog steeds aan het interviewen voor de Glossy. Tijdens dat interview komen we te weten dat Rob vroeger zeven kleuren stront scheet voor zwarte piet.

16:20. Naomi is weer druk bezig met een fotoshoot voor in de Glossy. Dit keer wordt Stefanie weer op de foto gezet. Zie de foto's onderaan deze blog voor een paar screenshots.

16:23. Gabriëlle is begonnen met koken. Vanavond kunnen de bewoners dus weer een lekkere avond maaltijd verwachten.

17:10. Benjamin wordt ook nog even vlug op een spectaculaire wijze op de foto gezet. Zie gifje helemaal onderaan deze blog.

17:24. De bewoners zijn heerlijk aan het avond eten. Met dank aan Gabriëlle die deze avond gekookt heeft.

19:45. Prem zou voor zover wij weten om zeven uur in Utopia zijn. Het is nu kwart voor acht en hij is er nog niet. De bewoners zitten nog steeds rustig af te wachten.

19:55. Prem is gearriveerd. Nog even en het debatteren kan beginnen.

21:39. Het debat is nog steeds in volle gang, Helaas kunnen we het even niet meer volgen vanwege een stream storing.

21:41. De streams werken weer.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.