Utopia gaat vluchtelingen opvangen. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Utopia gaat vluchtelingen opvangen.

Gaat dit plan door?

Mensen die al asiel hebben verkregen en in Nederland legaal verblijven kunnen binnenkort in Utopia gaan vertoeven. Er is namelijk een man in Utopia aan het praten met Ivan en Nicole over vluchtelingen. En wanneer hij dit idee opperde blijkt dat 'de overheid' dit niet in de weg gaat staan. Het zit er dus dik in dat er binnenkort één of meerdere gezinnen in Utopia worden opgevangen. Er zitten wel heel veel regels aan verbonden in verband met de privacy. Zo kunnen er bijvoorbeeld geen kinderen worden opgevangen omdat zij niet zo lang voor de camera's mogen staan.

Bij Ivan kwam er al meteen een vonkje van geluk in zijn ogen toen dit onderwerp ter sprake kwam. Er zal nog veel overleg moeten worden gevoerd met vele instanties, organisaties en noem het allemaal maar op. Wanneer de beste man de vraag stelt of de Utopianen het willen en of het kan komt er een streamlock.

Na de streamlock horen we Nicole onder andere het idee opperen om die mensen op te leiden in haar nagelstudio. Ze geeft aan niks meer met de nagelstudio te doen momenteel en dat zou een mooie oplossing zijn.

Als je even niks meer over vluchtelingen kan of wil horen moet je op de andere stream zijn. Daar praat Stefanie onder andere met Benjamin weer over het stemmen. Dat gesprek is echter afgelopen nu en we horen Stefanie zeggen dat ze haar post gaat schrijven.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.