Utopia gaat door! Naomi barst in huilen uit ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Utopia gaat door! Naomi barst in huilen uit

Ivan wil dat ze het leuk gaan houden

Om 13:07 klonk er gegil door de loods. De stem heeft de bewoners gevraagd om over vijf minuten op de bank plaats te nemen omdat het tijd is voor wat opheldering. Als alle bewoners zitten meld de stem dat Utopia door gaat, iets wat wij kijkers eigenlijk al vanaf vrijdag 21 augustus wisten omdat TV-baas Peter Lubbers dat al had laten weten. Wij hebben er toen ook al over geschreven, maar de bewoners wisten dit nieuws natuurlijk nog niet. Wat er allemaal gezegd is door de stem en de bewoners is terug te lezen in ons liveblog. Nadat de bewoners te horen hebben gekregen dat Utopia dus doorgaat in 2016 loopt Naomi naar haar slaapkamer om daar in tranen uit te barsten. Gabriëlle komt haar al snel troosten. ''Skeet misschien moet je even vragen naar de mogelijkheden''. Naomi huilt ondertussen hard door. Op de achtergrond horen we Nicole die de brief nog maar eens voorleest. ''Ze gaan op je stemmen nu'', horen we Gabriëlle zeggen waarna Naomi laat weten dat ze zich gefocust had op 31 december. Gabriëlle geeft toe dat ze dat zelf ook deed. ''Wauw het gaat gewoon door'', laat ze weten.

Ivan vraagt in het woongedeelte van de loods ondertussen of de Utopianen het alsjeblieft leuk kunnen houden. Niet dat ze de laatste maanden gaan etteren en reacties uit gaan lokken. Ze moeten hun acties voor zich laten spreken. Als ze gaan etteren zorgt dat er niet voor dat de sfeer er op vooruit gaat. En dat is nu eigenlijk al bezig volgens Ivan. Gabriëlle spreekt met Naomi af om even samen naar buiten te gaan. Binnen ontstaan meteen gesprekken over wie wel en wie niet doorgaat. Voor Mark is het zo goed als zeker dat hij naar huis gaat. Rob denkt niet dat mensen nu tactisch gaan stemmen, maar dat weet je maar nooit. Mark is van plan om de boekhouding voor het eind van het jaar over te gaan dragen, volgens hem hoeft er geen nieuwe boekhouder binnen te komen. Rob kan het best wel samen met ... Gabriëlle laat ondertussen weten dat er voor haar niet veel is veranderd en Bjorn vind het supervet dat het door gaat, al had het ook wel mooi geweest als ze met zijn allen in één keer de poort uit zouden lopen. Volgens Wim kan dat laatste alsnog, als ze met zijn allen zeggen ''we gaan''. Mark laat ondertussen weten te denken dat Ivan sowieso wel iemand is die door gaat.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.