Uitslag favoriete Utopia bewoner! ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Uitslag favoriete Utopia bewoner!

Armanda op 1?

Gisteren hebben wij weer eens een poll online gezet om erachter te komen wie de favoriete inwoner van Utopia is. Er blijken 10.899 stemmen te zijn uitgebracht toen wij zojuist keken. Daaruit bleek dat Armanda bovenaan de lijst staat met maar liefst 32,81% van de stemmen. (3576) Wim staat op nummer 2, Bas op nummer 3, Cees op nummer 4 en Stefanie op nummer 5. Een hele merkwaardige uitslag. Dus hoog tijd om het IP filter te gebruiken waarmee alle dubbele stemmen in één keer worden verwijderd. :-) Op de onderstaande afbeeldingen zie je de uitslag van voor en na het gebruik van het IP filter. De laatste afbeelding is dus de definitieve uitslag en alleen die uitslag telt.

Het heeft enige tijd geduurd tot alle dubbele stemmen er eindelijk uit waren. Veel meer dan de helft was namelijk 'frauduleus' te noemen.  En dat brengt ons op de volgende eerlijke definitieve uitslag: We hebben geen flauw idee wat de uitslag is. De hele poll is overstuur van alle stemmen die zijn verwijderd waardoor Armanda zelfs in een min van 245 stemmen komt te staan, wat eigenlijk niet eens mogelijk zou moeten zijn. Bas staat wel zoals altijd bovenaan met ruim 40% van de stemmen. De conclusie is dat wij een ander poll systeem moeten gaan zoeken voor de volgende keer, hoe mooi deze er ook uit ziet. :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.